Головна » 2010 » Липень » 13 » На дорогах всі рівні
13:33
На дорогах всі рівні
Шановні учасники дорожнього руху, інформуємо Вас, що працівники Державної автомобільної інспекції докладають максимум зусиль для гарантування рівних прав усім учасникам дорожнього руху, а також недопущення використання окремими водіями різноманітних документів (карток, перепусток, візитівок керівників різних рангів), які, всупереч вимогам законодавства, містять прохання щодо сприяння у безперешкодному пересуванні автомобільним транспортом територією України. 
Можна навести ряд характерних прикладів, коли працівники ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом зустрічаються з такими водіями. Так в м. Радомишлі працівники ДАІ зупинили автомобіль «Опель», водій якого з метою уникнення адміністративної відповідальності пред’явив візитну картку співробітника Управління внутрішньої безпеки МВС України. На а/д Київ – Чоп працівники ДАІ зупинили автомобіль «Ауді», водій якого з метою уникнення адміністративної відповідальності пред’явив посвідчення «Фонду сприяння правоохоронним органам України». На а/д Київ – Чоп працівники ДАІ зупинили автомобіль «Шевроле», водій якого з метою уникнення адміністративної відповідальності пред’явив посвідчення «Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю МВС України». В м. Коростені зупинено автомобіль «КІА», водій якого з метою уникнення адміністративної відповідальності пред’явив посвідчення члена громадського формування по забезпеченню безпеки дорожнього руху.
Звертаємо Вашу увагу, що на разі не існує жодного офіційного документа, який дає право водієві уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. А тому особи, які намагаються вплинути на інспекторів ДАІ за допомогою так званих «спецперепусток», будуть притягатися до відповідальності на загальних підставах і робота у цьому напрямку проводиться Державтоінспекцією постійно.
Сергій СТОЛІТНІЙ
Переглядів: 655 | Додав: zmya | Рейтинг: 1.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100