Головна » 2010 » Липень » 03
Просмотров: 722 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)



Просмотров: 785 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

На зустрічі голови райдержадміністрації В.С.Бондарчука, голови районної ради В.Ц.Саківського, першого заступника голови РДА начальника управління АПК Б.О.Ходаківського, спеціалістів управлінь та відділів РДА з жителями Бистріївки увага акцентувалась на проблемах соціальної сфери села: зокрема, забезпечення закладу охорони здоров’я необхідним обладнанням та медикаментами, особливу увагу необхідно звертати на проходження флюорографічного обстеження жителів села; потрібно віднайти компроміс у визначенні місця розташування поштового відділення, яке зараз знаходиться майже на околиці села, в приміщенні, яке належить ПСП ім. Цюрупи, до того ж воно не рентабельне, внаслідок чого існує загроза його закриття. У такому випадку у селі діятиме пересувне поштове відділення. Тобто, люди матимуть змогу користуватися послугами «Укрпошти» з коліс. Коли в село приїжджає автомашина і обслуговує клієнтів протягом певного часу. Але слід враховувати, що в селі люди зайняті хто на роботі ... Читати далі »
Просмотров: 713 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

надання юридичної допомоги населенню в сільських радах району
1. с.Зарудинці – І.А.Ющук – 8.07.2010 року;
2. с.Зоряне – Н.Б.Шморгун, О.В.Дітківська – 14.07.2010 року;
3. с.Городок – А.С.Бойко, В.В.Салюк – 21.07.2010 року;
4. с.Огіївка – О.О.Галушко, В.В.Павлівський – 28.07.2010 року;
5. с.Княжики – Т.Г.Панащенко, Л.Д.Польова – 4.08.2010 року;
6. с.Немиринці – І.А.Ющук – 11.08.2010 року;
7. с.Вільнопілля – Н.Б.Шморгун, О.В.Дітківська – 18.08.2010 року;
8. с.Вишневе – А.С.Бойко, В.В.Салюк – 25.08.2010 року;
9. с.Білилівка – О.О.Галушко, В.В.Павлівський – 2.09.2010 року;
10. с.Дерганівка – Т.Г.Панащенко, Л.Д.Польова – 9.09.2010 року;
11. с.Бистрик – І.А.Ющук – 16.09.2010 року;
12. с.Роставиця – Н.Б.Шморгун, О.В.Дітківська – 23.09.2010 року.

Просмотров: 721 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Ініціативи Президента Віктора Януковича щодо проведення системи реформ та свої пропозиції до здійснення якісних змін у системах освіти, медицини, пенсійній та податковій системах тощо обговорили за круглим столом голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, заступники голови РДА та начальники відділів, управлінь та установ району, сільські голови, директори шкіл та представники духовенства.Ініціативи Президента щодо проведення якісних реформ у всіх галузях представив голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук. Він зокрема зазначив, що проведення реформ допоможе державі здійснити ривок у розвитку економіки, який нині Україні вкрай необхідний. «Реальні економічні реформи потрібно починати негайно. Президент поставив завдання: через 10 років Україна має увійти у двадцятку найрозвиненіших держав світу. Звичайно, процес реформування болісний і важкий, але це дозволить підняти державну економіку, підвищити рівень життя населення», — зауважив голова райдержадміністрації.
... Читати далі »
Просмотров: 724 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Протягом першого півріччя 2010 року на території Ружинського району була скоєна 21 дорожньо-транспортна пригода, з них в 5 ДТП 8 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Нагадуємо, що головними причинами скоєння ДТП є перевищення водіями безпечної швидкості руху, порушення правил обгону та керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. 
За 6 місяців 2010 року працівники відділення ДАІ по обслуговуванню адміністративної території Ружинського району та автомобільно-технічної інспекції смт Ружин затримали 182 водіїв за керування транспортними засобами в нетверезому стані, 25 за невиконання вимоги працівника міліції про зупинку, 4 – за створення аварійної обстановки, 40 – за порушення правил обгону, 28 – за порушення правил проїзду перехресть, а також інші порушення правил дорожнього руху.
За вище вказані порушення судом винесено 12 постанов про позбавлення водіїв прав керування транспортними засобами, 4 постанови про наклад ... Читати далі »
Просмотров: 954 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Враховуючи значну роль податкової служби України у забезпеченні реалізації податкової політики держави, в Україні встановлено професійне свято – День працівника ДСП України, яке відзначається щорічно 2 липня.Сучасна податкова служба України здатна забезпечити виконання законів та соціально-економічну стабільність держави. Нові форми роботи з платниками податків, організаційно-методичні заходи позитивно впливають на виконання головного завдання – забезпечення надходжень до бюджету. Від початку створення ДПС України значно підвищилась податкова культура платників податків. Свій внесок у реалізацію державної політики, забезпечення наповнення бюджетів всіх рівнів, успішне виконання програм уряду зробила і податкова служба району, яка стала міцною ланкою системи органів виконавчої влади і довела свою важливість для економічного та соціального розвитку району.
Звертаючись до першоджерел, а 20 років – це вже історія, обов’язково потрібно згадати тих, хто стояв біля вит ... Читати далі »
Просмотров: 661 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

На базі шкіл Ружинського району діють пришкільні оздоровчі табори, де відпочивають дітки віком до 14 років. Також працює оздоровчий табір «Росинка» на базі дитячого відділення центральної районної лікарні, де відпочивають діти, які перебувають на диспансерному обліку, діти–сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти із малозабезпечених сімей тощо. Працівники центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді беруть активну участь у проведенні оздоровчої кампанії. За цей період було організовано п’ять виїздів Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи в дитячі оздоровчі табори. Зокрема, Березянський пришкільний табір, Мовчанівський, Білилівський та інші. Там проводяться інформаційно–просвітницькі, попереджувально–профілактичні заходи щодо запобігання негативих явищ у дитячому та підлітковому середовищі, формування безпечної поведінки, цінностей здорового способу життя, роз’яснення прав дитини відповідно до Конвенвенції ООН «Про права дитини». ... Читати далі »
Просмотров: 627 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Поки що жителі нашого району не в повній мірі усвідомлюють, яку роль у їхньому житті відіграє питна вода. Вода, як і повітря, є невід’ємним складником існування тваринного і рослинного світу. Це символ безсмертя і родючості. Запаси прісної води на нашій планеті складають лише 2,5 відсотка. Організм дорослої людини містить у собі приблизно 65% води. Значення води надзвичайно важливе, а використання її багатогранне, і не тільки в народному господарстві, але й у житті кожної людини. Господарі власних криниць протягом багатьох років користуються водою і не знають, чи завжди вона придатна до вживання, чи не шкодить вода з власної криниці вашому здоров’ю? За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, на стан здоров’я людини на 50-60 відсотків впливають умови та спосіб життя. В першу чергу, це проблеми забезпечення населення питною водою гарантованої якості.
Забруднення води – це є зміна її природних властивостей, яка відбувається внаслідок природних причин, але ... Читати далі »
Просмотров: 933 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Реалізовуючи Державну програму відпочинку та оздоровлення дітей у літній період, при Зарудинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. створено пришкільний денний табір відпочинку «Дружба», в якому оздоровилися 50 школярів.Девіз табору – «В здоровому тілі – здоровий дух». Тому особливу увагу у плані роботи табору звернуто на спортивно-оздоровчий напрямок.
З першого дня табір наповнився веселим сміхом, радісним настроєм дітей, яких об’єднала «Дружба». Кожен день розпочинався організаційною лінійкою та ранковою гімнастикою. Потім дітей чекали ігри, прогулянки, свята, конкурси, спортивні змагання, естафети. Кожен міг виявити свою фантазію, здібності, творчість, розкрити свій талант.
Найбільше дітям запам’яталися такі виховні заходи, як «У світі казок», «Конкурс краси», «Свято бального танцю», «День Нептуна», українські обряди, футбольні змагання між командами хлопчиків і дівчаток.
З особливим захопленням згадуватимуть зарудинецькі школярі «День туриста», адже відпочинок на природі ... Читати далі »
Просмотров: 653 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Порядок звернення стягнення на майно боржника–юридичної особи регламентований главою 6 Закону України «Про виконавче провадження». Найпершою особливістю звернення стягнення на майно юридичної особи є те, що в першу чергу стягнення звертається на кошти боржника, як у гривнях, так і в іноземній валюті.Готівка в національній та іноземній валюті, яка наявна в касах або інших сховищах боржника–юридичної особи, підлягає невідкладному вилученню після її виявлення та складення відповідного акта державним виконавцем. Копія акта вручається представнику боржника–юридичної особи.
Вилучена готівка в національній валюті не пізніше наступного дня здається в установу банку для перерахування на рахунок стягувача для покриття боргу за виконавчими документами, на виконавчий збір та на покриття витрат на проведення виконавчих дій. Готівка в іноземній валюті у той же строк здається державним виконавцем банку або іншій кредитній установі, що мають право продажу іноземної валюти на вн ... Читати далі »
Просмотров: 2086 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Статтею 164-14 Кодексу України про адміністративні порушення передбачено притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб за правопорушення законодавства при здійсненні закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти.
Відповідно до п. 18 Положення про закупівлю товарів,
робіт і послуг за державні кошти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 р. № 921 (далі – Положення) голова тендерного комітету організовує його роботу і несе персональну відповідальність за виконання покладених на комітет функцій. Члени тендерного комітету також несуть персональну відповідальність за прийняті ними рішення відповідно до законів.
Таким чином, у разі прийняття тендерним комітетом рішень, які можуть бути кваліфіковані як правопорушення, склад якого передбачено ст. 164-14 Кодексу України про адміністративні порушення, адміністративну відповідальність несуть всі члени тендерного комітету, що проголосували за зазначене рішення.
... Читати далі »
Просмотров: 993 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Графік
виїзних прийомів начальником Ружинського РВ УМВС України в Житомирській області та його заступників на липень 2010 року
1. с.Крилівка 14.07.2010 р. з 1100 до 1300 О.М.Мартинюк
2. с.Княжики 21.07.2010 р. з1100 до 1300 І.М.Артемчук
3. с.Рогачі 28.07.2010 р. з 1100 до 1300 О.П.Біляк

Просмотров: 724 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

6.07.2010 року в приміщенні Ружинського РВ з 1100 буде проводитися особистий прийом громадян начальником управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області Івакіним Юрієм Володимировичем.
Бажаючих просимо попередньо звертатися за тел. 3-15-80 або 102.
Просмотров: 738 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Відбулось засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ружинській районній державній адміністрації, яка розглянула ситуацію, що склалася із захворюванням тварин на сказ у Немиринцях. Обговоривши це питання комісія вирішила:
– оголосити двір жителя с. Немиринці Г.Т.Голюка неблагополучним із захворювання на сказ тварин та накласти карантин з 25.06.2010 року.
– довести до відома сільських голів с. Немиринці О.М.Жебрівську та с.Зарудинці А.І.Хоцянівського й інших відповідальних осіб про необхідність проведення заходів, передбачених інструкцією з боротьби зі сказом тварин.
– затвердити оздоровчі заходи з ліквідації наслідків захворювання на сказ тварин, які потрібно провести в Немиринцях (двір Г.Т.Голюк) та Зарудинцях (двір В.І.Борак).
Володимир Гранківський
Просмотров: 716 | Добавил: zmya | Дата: 03.07.2010 | Комментарии (0)

Міні-чат

100