Головна » 2010 » Липень » 13 » Очищено лісосмугу
13:37
Очищено лісосмугу

На перехресті Ружинських, Бистрицьких та Роставицьких земель, утворилося величезне несанкціоноване сміттєзвалище. Останнім часом сюди вивозили сміття люди не тільки з Ружина, але й Заріччя та Бистрика. Протягом багатьох років тут складували не тільки побутові відходи, а навіть трупи тварин.
Про наведення порядку у цій лісосмузі говорилось багато, і не тільки під час місячника санітарної очистки населених пунктів, але на нарадах різного рівня.

Порушувалось це питання і на сторінках районки. Навіть під час проповіді у церкві отець Андрій Яким (благочинний УАПЦ КП) звертався до парафіян, щоб не засмічували лісосмуги. 

Нещодавно там наведено належний порядок. Ця приємна новина знайшла позитивні відгуки у багатьох людей нашого селища. З чого ж усе розпочиналося?
– З прийняття розпорядження голови райдержадміністрації «Про наведення належного санітарного стану та благоустрою територій», – говорить заступник голови РДА О. В. Кирилюк. – Щороку, починаючи з березня, ми проводили місячники, або двомісячники з наведення порядку. Так було і в цьому році. Коли селище та населені пункти району, а також автошляхи були приведені в належний санітарний стан, ми звернули увагу на лісосмугу, незважаючи на те, що вона має свого господаря. Прийняли рішення з очистки цього несанкціонованого сміттєзвалища. Була проведена нарада з селищними головою В.І.Жарським та керівниками підприємств, які надали посильну допомогу. Це «Райагро- шляхбуд», Ружинський «Райавтодор» та інші підприємства. Допомогу також надав Ружинський районний центр зайнятості. За його участі протягом двох тижнів на очистці щоденно працювали 6 – 8 чоловік. Технікою «Райагрошляхбуду» та «Райавтодору» було згоруто і вивезено на сміттєзвалище понад 20 машин сміття. Також прогрейдеровано та вирівняно дорогу, що проходить уздовж лісосмуги. Таким чином спільними зусиллями захаращену лісосмугу очищено від сміття і приведено в належний санітарний стан.
В.Варварич

Переглядів: 657 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100