Головна » 2010 » Вересень » 22 » Ружинщина відзначила День партизанської слави
15:55
Ружинщина відзначила День партизанської слави

День партизанської слави, що відзначається в Україні 22 вересня, це не просто свято, це своєрідна данина пам’яті нашій історії, тим людям, які пройшли кривавими шляхами війни, борючись з німецькими окупантами. Цей день нагадує про величезний внесок народних месників у велику Перемогу над нацизмом, про героїзм українського народу у визвольній боротьбі проти нацистської навали, про подвиг людей, які не шкодували життя для перемоги над  ворогом.


На жаль, час невблаганний, і сьогодні ряди цих поважних, гартованих війною людей рідшають. Лише шість учасників партизанського руху нині живуть у районі. Вони докладали багато зусиль для Перемоги над фашизмом. Ганна Володимирівна Волинець з Мовчанівки була зв’язковою партизанського загону під командуванням П.А.Баки. Після того, як окупанти спалили хату родини Волинців, перебралась у загін, де воювали брати Ганни. За мужність та героїзм Ганна Володимирівна нагороджена медаллю «За відвагу». Привітати зі святом ветерана завітали голова РДА В.С.Бондарчук, сільський голова Г.Є.Козіцька, соціальний працівник О.М.Гуляс.



У День партизанської слави керівництво району на чолі з головою райдержадміністрації В.С.Бондарчуком та головою районної ради В.Ц Саківським поклали корзини квітів до Монументу Слави., вручили подарунки ветеранам партизанського руху.

Переглядів: 636 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100