Головна » 2010 » Вересень » 08
ХLI сесія районної ради відбулася на минулому тижні. Депутати розглянули на засіданні питання бюджету, комунальної власності та обговорили клопотання ТОВ «Ружин-кварц» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.
Заслухавши інформацію
в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації Н.І.Юркової та врахувавши висновки профільної комісії, депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2010 року по доходах в сумі 32813,5 тис. грн і по видатках 33577,7 тис. грн, у тому числі по загальному фонду бюджету доходи склали – 30598,2 тис. грн, видатки – 31461,6 тис. грн; по спеціальному фонду доходів надійшло – 2215,3 тис. грн, видатки склали – 2116,1 тис. грн.
Керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 10 Кодексу України «Про надра», районна рада погодила клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами Трубіївського родовища на землях В ... Читати далі »
Просмотров: 821 | Добавил: zmya | Дата: 08.09.2010 | Комментарии (2)


Найблагословеннішою віками була, є і буде праця хлібороба, бо жити і працювати на землі – то є чудова нагода творити людям добро. Професія хлібороба одна з найтяжчих, але вона є і найпочеснішою. Золотаве колосся – вирощене Вашими міцними руками і оновлене людською славою. Честю і доблесною працею. В ньому щастя людини. В ньому – мирне життя людини, ясне почуття до своєї рідної матінки землі. В ньому – твердий і 
впевнений крок в майбутнє України.
Обжинки – найбільше і радісне свято. З ним пов’язані мрії людей про хліб, достаток, краще життя. Ми маємо підстави для святкування, адже незважаючи на всі негаразди, хлібороби району виростили і зібрали непоганий урожай. Валовий збір ранніх зернових по всіх категоріях господарств становить 102,2 тис. тонн, за урожайності 29,4 ц/га, в тому числі по сільськогосподарських підприємствах – 84,59 тис. тонн, за урожайності 30,8 ц/га. Тр ... Читати далі »
Просмотров: 3762 | Добавил: zmya | Дата: 08.09.2010 | Комментарии (1)



Випускники Ружинської середньої школи 1960 року зустрілись напередодні Дня Незалежності. З усіх кінців України злетілись, немов журавлята, сивочолі «школярики» до рідної школи, до рідної вчительки Любові Василівни Матвійчук. Завітали у гості до педагога випускники усіх трьох класів. Зі сльозами на очах зустрічала Любов Василівна своїх учнів – Петю Руденка, Катю Чорнобиль, Галю Покропивну, Таню Дяченко, Зіну Богуш, Ліду Родіну, Вітю Білоконя, Вітю Греся, Володю Уштаніта, Володю Круглія.Хвилини зустрічі, спогади,
як бешкетували колишні учні, як навчалися, розповіді про теперішнє життя.
Випускники відвідали кладовище, де покояться їхні наставники, однокласники, батьки. Хвилиною мовчання вшанували їхню пам’ять, поклали квіти на могили.
За святковим столом полилась довга розмова. Кожен звітував перед ровесниками про довгий життєвий шлях, успіхи та досягнення.
Серед колишніх випускників – вчені, л ... Читати далі »
Просмотров: 938 | Добавил: zmya | Дата: 08.09.2010 | Комментарии (1)

Шановні наші читачі, цією публікацією редакція газети «Ружинська земля» розпочинає конкурс на кращу розповідь про добру справу, яку вчинили Ви, Ваші друзі, знайомі, сусіди. Надсилайте листи з розповідями на нашу адресу: смт Ружин, вул.Бірюкова,2, редакція газети «Ружинська земля», або на електронну скриньку ruzhizem@ukr.net. Кращі Ваші листи ми надрукуємо на сторінках газети. Пам’ятайте: «Добро існує там, де його постійно творять».



Іноді в житті трапляються по ... Читати далі »
Просмотров: 823 | Добавил: zmya | Дата: 08.09.2010 | Комментарии (4)

Міні-чат

100