Головна » 2010 » Липень » 3 » Відпочивають малята в Зарудинцях
21:35
Відпочивають малята в Зарудинцях
Реалізовуючи Державну програму відпочинку та оздоровлення дітей у літній період, при Зарудинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. створено пришкільний денний табір відпочинку «Дружба», в якому оздоровилися 50 школярів.Девіз табору – «В здоровому тілі – здоровий дух». Тому особливу увагу у плані роботи табору звернуто на спортивно-оздоровчий напрямок.
З першого дня табір наповнився веселим сміхом, радісним настроєм дітей, яких об’єднала «Дружба». Кожен день розпочинався організаційною лінійкою та ранковою гімнастикою. Потім дітей чекали ігри, прогулянки, свята, конкурси, спортивні змагання, естафети. Кожен міг виявити свою фантазію, здібності, творчість, розкрити свій талант.
Найбільше дітям запам’яталися такі виховні заходи, як «У світі казок», «Конкурс краси», «Свято бального танцю», «День Нептуна», українські обряди, футбольні змагання між командами хлопчиків і дівчаток.
З особливим захопленням згадуватимуть зарудинецькі школярі «День туриста», адже відпочинок на природі, пряме спілкування з нею – крок до гармонії душі і поважного ставлення до навколишнього середовища.
Дуже вдячні діти своїм вихователям, справжнім знавцям своєї справи, творчим та ерудованим педагогам: Р.П.Драчук, С.В.Куслінській, П.П.Хоцянівській, В.Ф.Давидюк, Л.П.Кравчинській, Т.І.Бабійчук. Саме завдяки їх закоханості у свою професію кожен день у таборі був неповторним.
Гарному відпочинку сприяло збалансоване харчування. Смачні, вітамінізовані сніданки та обіди готували Л.О.Кравчинська та І.В.Хоцянівська. Кожного дня діти смакували бананами, апельсинами, фруктовими соками, морозивом, печивом, цукерками та іншими ласощами. Якісними і свіжими продуктами їдальню забезпечував приватний підприємець М.О.Невмержицький.
Технічний персонал школи дбав про чистоту класної кімнати, облаштованої для відпочинку дітей.
Сумно було розлучатися, однак, прощальна дискотека вселила в дитячі душі надію, що дружба між ними не закінчиться ніколи.

О.І.Кравчук,
заступник директора з виховної роботи


Переглядів: 654 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100