Головна » 2011 » Січень » 5 » Малює казку дітлахам
04:24
Малює казку дітлахам
Коли потрібний людям – тоді й живу, – такими словами розпочав нашу розмову у дитячому відділенні центральної районної лікарні Володимир Васильович Кагальний.
Саме так. Доросла людина у дитячому відділенні.
Володимир Васильович тут частий гість. Напередодні Нового року зробив подарунок для діток, які перебувають тут на лікуванні. Володимир Васильович розмалював стіни їдальні, що у дитячому відділенні, казковими персонажами. Кілька років тому він потрапив до лікарні, а щоб урізноманітнити тривалий період лікування, взявся художньо оформити відділення. З того часу і розпочалась співпраця та дружба з районною лікарнею.
Адже В.В.Кагальний добре малює, свого часу закінчив художню школу. А малювати почав ще з дитинства. І зараз на воротах батьківського подвір’я казкові персонажі привітно зустрічають гостей. Тривалий час Володимир працював у Чорнорудській загальноосвітній школі вчителем трудового навчання. Зараз же – соціальний працівник Попільнянського управління праці та соціального захисту населення.
«Хочеш щось мати – умій віддавати» – таке життєве кредо Володимира Васильовича. І радіє, коли звертаються за допомогою до нього. А звертаються постійно. В.В.Кагальний – майстер з ремонту взуття. І найкраща винагорода за працю - це щирі слова вдячності клієнтів.
А відтепер і щире захоплення малюнками та вдячність малюків та їхніх батьків, а ще й працівників центральної районної лікарні за турботу та увагу. Добро завжди повертається добром.

В.Василенко



Переглядів: 725 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/14
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100