Головна » 2011 » Січень » 20 » Новорічні дива у Мовчанівці
15:20
Новорічні дива у Мовчанівці
Все далі й далі відлунюють веселим гомоном новорічні та різдвяні свята. Шкільні коридори поволі стихають в очікувані нового – знань, досягнень, захоплень та переживань.Безумовно, одним із найочікуваніших та найулюбленіших свят серед учнів та педколективу є Новий рік. Мовчанівська ЗОШ I-III ст. не є винятком. Класні колективи на чолі з класоводами, класними керівниками, вчителями-предметниками та техпрацівниками цілеспрямовано та наполегливо готувалися до його проведення.
Так, на наймолодших (учнів 1-6 класів) чекав новорічний ранок, учні 7-11 класів взяли участь у вечері відпочинку «Чудеса в Новорічну ніч». Колоритні виступи у дусі українських вечорниць, вокальні номери, хореографічні постановки, гра на музичних інструментах, гумористичні сценки на новий лад – усе підкреслило майстерність педагогів, а також винятковість, згуртованість, талановитість, завзяття та винахідливість юних артистів.
У канікулярний період проходив вернісаж новорічних композицій «Замість ялинки – зимовий букет», а також загальношкі-льний конкурс «Новорічна феєрія», де учні представили власні дизайнерські рішення новорічного інтер’єру класних кімнат.
Аби свято запам’яталося надовго, батьки подарували школі костюм Снігуроньки та Діда Мороза для проведення новорічних ранків та вечорів, підприємці (Олександр Іванович Майорко, Тамара Дмитрівна Майорко, Ніна Панасівна Ревун, Лариса Степанівна Свиридюк) надали спонсорську допомогу у виглядів подарунків, за що адміністрація школи висловлює особливу подяку.
Світлана Саківська,
заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 1365 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100