Головна » 2011 » Січень » 27 » Об’єдналися у молитві за Україну
10:14
Об’єдналися у молитві за Україну

Делегація Ружинського району взяла участь у святкуванні Дня Соборності у Києві 22 січня. Майже чотири десятки мешканців Крилівки, Городка, Мовчанівки, Заріччя, Роставиці, Чорнорудки й Ружина долучилися до акції на столичному Майдані. Згуртувала мешканців Ружинщини цього дня районна організація політичної партії «ВО «Батьківщина».

На Софійській площі відбувся молебень з нагоди Дня Соборності, який відправили Українська православна церква Київського патріархату та Українська автокефальна православна церква. Коли звучала молитва за Україну, затягнуте хмарами небо враз посвітлішало, і під променями сонця засяяли золоті маківки Софії Київської. Від цього аж перехопило дух, а віра в те, що спільне звернення до Господа допоможе нам об’єднатися заради єдності країни, лиш стала міцнішою. 

Учасники віча з нагоди Дня Соборності розгорнули величезний Державний Прапор України, до якого зміг доторкнутися кожен учасник акції. Потім дружною колоною попрямували до Майдану Незалежності. Приємно тут було зустріти наших земляків з «Української платформи». Захід об’єднав представників Європейської партії, «Свободи», «Тризуба», Українського козацтва й інших партій та організацій.
Приємно було відзначити, що працівники міліції забезпечували охорону громадського порядку, адже на святкування зібралось більше 20 тисяч громадян. Та жодних неприємних інцидентів не трапилося.
Люди слухали натхненні промови лідерів, спілкувалися з мешканцями різних регіонів нашої держави і розуміли: Україна повинна бути єдиною, соборною, незалежною.
Дорогою додому ділилися враженнями і домовлялися, що наступного разу обов’язково потрібно буде провести екскурсію прекрасною столицею нашої соборної Батьківщини, золотоверхим Києвом.

Наталія Скавінська, 

голова районної організації політичної
партії «ВО «Батьківщина»


Переглядів: 598 | Додав: kulunka | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100