Головна » 2011 » Січень » 5 » УМВС УКРАЇНИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР КАНДИДАТІВ ДЛЯ ВСТУПУ НА НАВЧАННЯ (ЗА ДЕРЖАВНИМ ЗАМОВЛЕННЯМ) ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬ
04:12
УМВС УКРАЇНИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР КАНДИДАТІВ ДЛЯ ВСТУПУ НА НАВЧАННЯ (ЗА ДЕРЖАВНИМ ЗАМОВЛЕННЯМ) ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬ
Випускники вищих навчальних закладів МВС України отримують освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальностями «Право», «Психологія», «Комп’ютерні науки», «Системи технічного захисту інформації», «Соціологія», «Військове управління», «Інженерна механіка», «Автомобільний транспорт», «Менеджмент» та «Філологія».
Для участі в конкурсі запрошуються громадяни
України віком від 17 до 25 років (вік обчислюється за станом на 31 грудня 2011 року), які мають середню, середню спеціальну освіту (або отримують її в 2011 році), не підпадають в 2011 році весняному призову до лав Збройних Сил України або відслужили строкову військову службу, за станом здоров’я придатні до військової служби, за своїми моральними та діловими якостями придатні до служби в органах внутрішніх справ.
Для участі у конкурсі необхідно звернутись до Ружинського РВ, каб. №25 за адресою: Житомирська обл. смт Ружин, вул. Бірюкова, 29 або за телефоном: 3-19-44.


Переглядів: 640 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100