Головна » 2011 » Січень » 13 » Використано близько 8 млн гривень
05:49
Використано близько 8 млн гривень
Проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2011 рік розглянули на колегії райдержадміністрації. Голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук поінформував про пріоритетні напрямки, заходи, показники та обсяги фінансування, які намічені в проекті Програми.

Стосовно комплексної Програми підтримки малого підприємництва на 2011-2012 роки, заступник голови РДА Н.П.Петрик зазначила, що її реа-лізація дасть можливість збільшити кількість робочих місць, кількість приватних підприємців-фізичних осіб, забезпечить надходження до бюджетів усіх рівнів від діяльності малого підприємництва у сумі 1 млн 200 тис. грн. 
Про хід виконання рішення колегії райдержадміністрації від 28.05.2010 р. №3 «Про заходи по проведенню ремонтних, будівельних робіт та впровадженню енергозберігаючих технологій на 2010 рік» та розпорядження голови райдержадміністрації від 1.06.2010 р. №241 інформувала заступник голови РДА Н.П.Петрик.
Протягом минулого року було проведено ряд заходів, спрямованих на покращання роботи закладів освіти, охорони здоров’я, культури. Проводились роботи у сфері освіти: добудова блоку лабораторних приміщень та їдальні до існуючої школи в с. Заріччя (друга черга будівництва), проведено поточний ремонт Ружинської гімназії, частковий ремонт покрівлі, підлоги та облаштування санвузлів Білилівської гімназії, поточний ремонт покрівлі та санвузлів у Бистрицькій ЗОШ, проведено заміну котлів в Карабчиївській ЗОШ та Огіївській ЗОШ, замовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію котельні Ружинської гімназії, проведено поточний ремонт всіх шкіл району. На ці заходи використано майже один мільйон гривень з різних джерел фінансування.
У сфері охорони здоров’я проводився поточний ремонт приміщення котельні центральної районної лікарні, виготовлено проектно-кошторисну документацію на заміну покрівлі патологоанатомічного відділення та відділення швидкої допомоги центральної районної лікарні та проведено поточний ремонт відділень центральної районної лікарні.
Проведено поточний ремонт ряду сільських закладів охорони здоров’я.
Проведено ремонт районного будинку культури, музичної школи, капітальний ремонт будинку культури в с. Немиринці та поточні ремонти дванадцяти будинків культури за кошти місцевого бюджету.
У сфері житлово-комунального господарства завершено будівництво теплогенераторної для опалення дитячого садка №3 по вул. Нова в смт Ружин, завершено будівництво газопроводу до Черемухи, проводились роботи по будівництву підвідних газопроводів до Огіївки, Городка. Проведено поточні ремонти доріг селища за кошти бюджету, виконано поверхневу обробку на автошляху Бердичів-Іллінці (від поста ДАІ до Зарічанської ЗОШ) та ремонт частини вул. Сквирська в с.Заріччя.
Всього використано коштів різних бюджетів 7987,4 тис. грн в тому числі: з державного – 249 тис.грн., з обласного – 719 тис.грн., з місцевого – 1007,1 тис.грн., власні кошти підприємств – 48,6 тис.грн. та залучені кошти – 5963,0 тис.грн.
З усіх порушених на колегії питань прийняті відповідні рішення.

Василь Кащук



Переглядів: 600 | Додав: kulunka | Рейтинг: 4.6/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100