Головна » 2011 » Січень » 4 » Віншували зорепадом вітань працівників міліції
11:02
Віншували зорепадом вітань працівників міліції
Урочисте свято з нагоди Дня міліції України відбулося у районному будинку культури 20 грудня. В урочистостях взяли участь начальник Ружинського РВ УМВС України в Житомирській області полковник міліції М.В.Шопін, голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, голова районної ради Б.О.Ходаківський.

День міліції України – це професійне свято людей, яких просто не можливо не поважати. У працівників міліції мужня та почесна професія. Робота міліціонера ніколи не дозволяє розслабитись, адже коли їх співвітчизники прокидаються в урочистий день зі святковим настроєм, у них починається кипучий робочий день. Їх ніколи не можливо зібрати всіх разом навіть у свято, тому що хтось обов’язково в цей час на посту.
Перед початком урочистих заходів пам’ять загиблих при виконані службових обов’язків вшанували хвилиною мовчання.
Начальник Ружинського райвідділу міліції полковник М.В.Шопін привітав всіх присутніх зі святом:
– Професійне свято, я вважаю, це вже нагорода за напружені дні та безсонні ночі. За цей нетривалий час, що я очолюю Ружинську міліцію, переконався, що в колективі є славні традиції. Тут шанують досвід попередніх поколінь та піклуються про майбутнє молоді. Я сьогодні з задоволенням висловлюю слова подяки всьому офіцерському корпусу, молодшому начальницькому складу та вільнонайманим працівникам. Хочу сказати слова вдячності за підтримку і порозуміння, які ми знаходимо з райдержадміністрацією, районною радою, депутатським корпусом, керівниками підприємств та організацій. А також хочу подякувати ветеранам органів внутрішніх справ, які віддали кращі роки свого життя служінню людям і які є прикладом досвіду та професіоналізму. А ще дозвольте вклонитися нашим жінкам-працівникам, плечі яких прикрашають погони, саме вони несуть подвійне навантаження, та ні в чому не поступаються чоловікам. Дорогі друзі, бажаю всім вам щастя, злагоди, наснаги, сімейного затишку, всього найкращого!


Начальник райвідділу вручив грамоти та премії помічнику дільничного інспектора старшині міліції Івану Богомолову; дільничному інспектору лейтенанту Сергію Сиваку; начальнику ІТТ старшому лейтенанту Івану Сікорському; міліціонеру ІТТ молодшому сержанту Олександру Свиридюку; завідуючій канцелярією Галині Ратушній.
Подяки оголошено виконуючому обов’язки заступника начальника з кадрового забезпечення капітану міліції Ігорю Гіжі; заступникові начальника – начальнику слідчого відділу старшому лейтенанту міліції Олександру Ходаківському; старшому слідчому майору міліції Володимиру Петрову; слідчому лейтенанту міліції Іванні Хілінській; слідчому капітану міліції Галині Онофрійчук; дільничному інспектору міліції молодшому сержанту Юрію Столярцю; інспектору по роботі з населенням та громадськими формуваннями молодшому сержанту міліції Олександру Мандзюку; помічнику оперативного чергового сержанту міліції Сергію Махлайчуку; старшому інспектору СГІРФО капітану міліції Світлані Гутівській; міліціонеру ІТТ молодшому сержанту Руслану Загоруйку; спе-ціалісту-бухгалтеру Людмилі Кучерук.
За досягнення вагомих успіхів у службовій діяльності відзнакою «Знак Пошани Управління МВС України в Житомирській області» II ступеня нагороджено помічника начальника – оперативного чергового, майора міліції Сергія Підлісного.
Начальник штабу райвідділу міліції майор Володимир Ліхолат отримав відзнаку Міністерства Внутрішніх Справ України «За професіоналізм в управлінні» II ступеня. Відділ, який він очолює, одержав у подарунок комп’ютерну техніку. Виконуючому обов’язки начальника сектора карного розшуку Анатолію Сябраю начальник райві-дділу міліції вручив ключі від службового автомобіля ВАЗ 2107 та комп’ютерну техніку.
Не обійшли увагою і ветеранів служби. Грамоти і подяки вручили Володимиру Кичі, Василю Чернявському, Петру Власюку, Володимиру Руденку, Петру Куріленку, Володимиру Тальку, Парасковії Петренчук.

Привітав присутніх з профе-сійним святом голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук:
– Шановні співробітники та ветерани органів внутрішніх справ, щиро вітаю вас з Днем міліції. Адже це професійне свято людей, яких не можна не шанувати і не поважати. Ви оберігаєте спокій та інтереси наших співвітчизників, їхні життя, здоров’я та майно. З найкращими побажаннями звертаємось до ветеранів органів внутрішніх справ, ми схиляємося перед матерями, дружинами тих, хто завжди на сторожі правопорядку. Ваша підтримка, душевне тепло і повсякденна турбота допомагає витримувати всі негаразди міліцейської служби. Щастя вам та вашим родинам, міцного здоров’я, благополуччя, невичерпних духовних сил та стабільності в нелегкій, але такій потрібній людям службі!
Також з привітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Б.О.Ходаківський:
– Шановні присутні, дорогі наші працівники міліції, велике свято Дня працівника органів внутрішніх справ. Дозвольте від корпусу депутатів районної ради та від себе особисто привітати вас та побажати миру, добра, злагоди, порозуміння. Нехай кожний день приносить вам тільки радість!
Керівники району з нагоди свята за сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі Почесними грамотами нагородили старшого оперуповноваженого сектору карного розшуку майора міліції Анатолія Сябрая; оперуповноваженого кримінальної міліції у справах дітей старшого лейтенанта Андрія Бутківського; інспектора дозвільної системи сектору охорони громадського порядку молодшого лейтенанта міліції Олексія Квашука; старшого дільничного інспектора міліції майора Миколу Матвійчука; дільничного інспектора міліції старшого лейтенанта Руслана Кравчука; дільничного інспектора міліції лейтенанта Олександра Кравчука; помічника начальника – оперативного чергового капітана міліції Ігоря Артемчука; помічника начальника – оперативного чергового старшого лейтенанта Олександра Бойчука; помічника оперативного чергового сержанта міліції Олександра Станіславського; старшого інспектора з режиму таємності капітана міліції Олену Федчук.
Низкою ліричних та веселих пісень віншували працівників райвідділу міліції зі святом. Запальними танцями привітали всіх Ірина Бондар з Віктором Добровольським та колектив «Зарічаночка». Вокальні дарунки для присутніх прозвучали від Олега Гурка, Валентини Чиж, Вікторії Панченко, Тетяни Гурко, Володимира Пенківського, Юрія і Сергія Мацюків та вихованців Будинку дитячої творчості.
Керівники СФГ ім. Мічуріна В.І Пилипчук, СФГ «Україна» А.М.Шокал та СВК «Ружинський» О.Ф.Колібаба привітали присутніх з професійним святом та вручили грошові премії помічнику начальника – оперативному черговому капітану міліції Ігорю Артемчуку, начальнику ДАІ майору міліції Сергію Столітньому, працівнику ДАІ майору міліції – Олександру Гульку та дільничному інспектору лейтенанту – Івану Матвійчуку.
Вінцем урочистого свята стало пісенне вітання колегам від працівників міліції Ігоря Гіжі та Володимира Петрова.

Наталія ШУЛЯК

Переглядів: 2357 | Додав: kulunka | Рейтинг: 4.1/35
Всього коментарів: 141 2 »
14 Berd  
0
"Ця" стаття мені більше подобається. Коротко, лаконічно, суттєво, відображено головне, відображено всіх. tongue biggrin

13 Василина  
0
Напевно про ГОСТЯ нічого ніколи ніхто не писав! Тому він і ображений на всіх! Шановний, а Ви зробіть щось добре для нації, і про Вас напишуть!

12 Kolega  
0
Видно, що вам, шановний ГІСТЬ, правоохоронці чимось насолили. І якщо це була несправедливість, то як людина я вас розумію. Однак, не потрібно усіх стригти під один гребінець. А щодо статті, то скажіть нам неосвідченим, про що потрібно було у ній писати? Хочете я відкрию вам таємницю - ви самі того не знаючи відповіли на це запитання, сказавши: "Як людині зі сторони, можна багато чого написати..." Так от, це ви людина зі сторони, а автор статті не зовсім зі сторони і вона повинна доримуватись певних правил написання: 1) неупередженість; 2) об'єктивність; 3) інформативність. Іншими словами, жодні особисті оцінки автором подій, які він описує і осіб, про які пише не допускаються. Лише сам факт і крапка. Усі ці три основні вимоги до подачі новин автором цієї статті дотримані, а тому на цьому, як на мене, критику можна припиняти.
P.S. Шановний ГІСТЬ, а ви усе ж спробуйте написати свою версію цієї події, бодай кілька речень.

11 ГІСТЬ  
0
Як людині зі сторони,можна багато чого написати...Питання:чи все буде опубліковано?!А щодо статті...Невже всі передплатники цікавляться званнями та прізвищами "блюстителів порядку"?Конкретна заслуга кожного-ось чим привертається увага читача.Розумію автора:де ж це взяти?!Тому й приходиться" медком помастити-смачніше буде з"їсти".

10 Kolega  
0
А ви спробуйте, шановний ГІСТЬ, на основі цього матеріалу і фактів, викладених у ньому написати свою версію святкування Для міліціці без елею. Але не просто написати тамто і тамто відбулося тенто і сенто, а написати так, щоб матеріал був читабельним. Напишите, тоді й поговоримо про професійність чи не професійність журналістів районки.

9 ГІСТЬ  
0
Забагато матеріалу на сторінках газети ви присвячуєте нашим органам МВС.Але ж не все так добре і в "їхньому домі".Розумію:свято... Але можна і поменше елею...

8 13  
0
Так, дійсно неприємний момент, шановні. Всі матеріали які ми читаємо на даному сайті всі заслуговують тіки найкращих рейтингів. То правда. Але мені здається , шо дехто з переглядачів можливо ставе не за те як написано матеріал, а за то про шо йдеться у ньому. От і валять одиниці міліціонерам. Можливо тут причетна і Ксенія. Хто зна.
Наташа, матеріал написаний гарно, як і всі попередні написані Вами. Молодець.

7 Хельга  
0
Насправді, знаю, що авторка лише робить перші кроки на шляху журналістики. Можливо, вони ще не зовсім впевнені, але їй допомагають наполегливість і стараність, варті поваги. А ще усі журналісти, як люди творчі, дуже хвилюються, коли виходять друком їх матеріали. Адже кожне написане слово буде оцінене тисячами читачів. Тому не думаю, що варто своє ставлення до героїв матеріалів чи до проблем, порушених журналістами, виливати у рейтинг матеріалу.
А усім журналістам, особливо тим, хто лиш починає знайомитись з професією, терпіння й професійної удачі, нехай потічки творчої енергії виливаються в моря майстерних, актуальних, об"єктивних матеріалів.

6 kulunka  
0
Критикувати завжди лекше!!!!!!! А ви спробуйте сісти і написати достойний матеріал!!!!! Впевнена, що не у всіх ця спроба закінчиться вдало!!!!!!

5 Kolega  
0
Тут я з тобою повністю погоджуюсь, адже часто чимось або кимось незадоволені люди незаслужено проектують свій гнів на тих, хто по суті до їхньої проблеми немає жодного відношення. А головне - роблять це, як у нашому випадку, анонімно. Що,шановні, слабо відкрито висловити свою думку у коментарях? Бачу, що слабо, адже легше ставити одиниці і мінуси, бо не потрібно відповідати за свої слова.
А щодо матеріалу, то мені він сподобався. Цікава і інформативна стаття. Особисто для себе я дізнався багато нового про особовий склад райвідділу. Зокрема приємно було дізнатися, що Володимир Ліхолат, Сергій Столітній, Олександр Гулько та Сергій Підлісний уже ходять в майорах. Перед моєю еміграцією з Ружина вони ще були лейтинантами. Ось так. Такщо, шановна пані Наталія, ви молодець. Так тримати.

1-10 11-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100