Головна » 2011 » Січень » 5 » Заповіді справжньої дружби
04:23
Заповіді справжньої дружби
Святковий концерт відбувся у Ружинській музичній школі 23 грудня. Учні закладу під керівництвом С.О.Григоренко підготували пізнавальну програму на тему: «Заповіді дружби». Глядачі дізналися, якими способами налагодити стосунки своїми теперішніми друзями та як знайти і не помилитися,  шукаючи нових.


– Доброго вечора дорогі друзі, знайомі, рідні та близькі, – розпочала вечір ведуча свята, викладач класу гітари Світлана Григоренко. – Сьогодні, як ви знаєте, у нас незвичайне свято, яке називається «Заповіді дружби». Саме сьогодні ми дізнаємось, з чого складається дружба. Одні вважають, що їм достатньо одного друга, а другим добре бути й самому. Та важко придбати друзів, якщо їх не шукати, тому перша складова дружби це «Дружелюбність».
Твір «Ой, Джигуне» виконав Данило Устименко, після якого Дарина Михайлюк виконала твір «Когда весна прийдёт». Другою складовою дружби є «Вірність», адже саме в біді пізнається справжній друг. Своїм виступом привітав усіх зі святом квінтет гітаристів у складі Олександри Саківської, Аліни Щерблюк, Олени Кацут, Костянтина Чехуна та Сергія Мацюка. До привітання приєднались Олександр Кравчук та Владислав Лабенський, виконавши «Французьку пісню». Обман роз’єднує друзів, тому наступною складовою є «Чесність», справжня дружба може бути побудована лише на чесності. Олександра Саківська та Жанна Гладишко виконали на гітарах мелодію з кінофільму «Титанік». Ближні відносини – один із самих заповідних плодів дружби тому «Ближність», є четвертою складовою дружби. Костянтин Чехун виконав романс «Гори, гори моя зірко». Наступна частина дружби «Пробачення» – вміння прощати та просити пробачення. Привітала всіх та порадувала своїми здібностями Аліна Щерблюк, виконавши твір «Підманула». «Любов» – невід’ємна частина дружби та життя. Піснею «Новогодний поцелуй» привітав всіх Сергій Мацюк.
Наступною складовою дружби є «Щедрість». Твір на духовому інструменті «Кукушка» подарував всім Андрій Решатар. Чим більше у дружніх відносинах свободи, тим приємніше спілкування, отож саме «Свобода» є часточкою дружби. Олена Кацут виконала твір «Коробейники». Не менш потрібною складовою є «Уважність». На сцену запрошено квартет гітаристів за участю Ольги Сивак, Аліни Безкоровайної, Сергія Мацюка та Павліни Миколюк, який привітав усіх зі святом. Важливою частиною дружби є також «Молитва». Виконали твір «Наш край» Богдан Кацут та Ярослав Кузьомко (клас духових інструментів, викладач Володимир Ільніцький). Для того, щоб по-справжньому подружитись, необхідно приділяти більше часу своєму другу. Тому наступна складова дружби – це «Час». Твором «Ти до мене не ходи» Олександра Саківська привітала всіх присутніх. Останньою не менш важливою частиною справжньої дружби є «Поміч», якщо друзі разом, навіть найважча справа може бути радістю. Завершили свято Ольга Сивак та Сергій Мацюк піснею «А я бажаю вам добра».
Світлана Григоренко привітала ще раз всіх присутніх зі святом та Новим роком, побажала всім багато друзів, домашнього затишку, радості та любові. А також подякувала директорові музичної школи Юрію Мацюку, всьому педагогічному колективу, завгоспу Юрію Гордову, техпрацівниці Уляні Табачук, а також приватним підприємцям Ларисі Завадюк та Тетяні Доронюк за допомогу у організації й проведенні свята та вручила всім учасникам концерту солодкі подарунки.
Наталія ШУЛЯК



Переглядів: 1727 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100