Головна » 2010 » Червень » 30 » День молоді в Ружині
16:03
День молоді в Ружині

В останню неділю червня Україна святкує Дня молоді. Свято було засноване в червні 1994 року Указом Президента Леоніда Кравчука на підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України. Цього дня в багатьох містах України відбулися численні розважальні заходи. Відзначали це свято і в Ружині. На спортивному комплексі «Ружинський» відбулися змагання з різних видів спорту. Змагалися футболісти, легкоатлети бігли крос, шахісти розбирали складні шахові задачі, важкоатлети показували майстерність з гирями та проводили турнір з армреслінгу.

А ввечері, в центрі селища, на майдані біля районного будинку культури до уваги глядачів аматори художньої самодіяльності району запропонували чудову концертну програму та дискотеку з конкурсами, вікторинами, розвагами.

Вітаючи молодь зі святом, голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук та голова районної ради В.Ц.Саківський наголосили, що молодість – це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодь Ружинщини працьовита, здібна, славиться мистецькими талантами. Про це свідчать виступи самодіяльних артистів, змагання на спортивному комплексі, численні нагороди та відзнаки за успіхи у навчанні.



Переглядів: 891 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
1
Справді, молодість - особливий і унікальний час. При бажанні вона може тривати усе життя, бо є не просто віком, а - станом душі. Тож давайте залишатися завжди молодими.
З святом всіх нас!!! smile smile smile holiday

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100