Головна » 2010 » Червень » 03
Останній дзвінок 28 травня скликав на урочисту лінійку учнів та вчителів Роставицької школи, представників влади, батьків і гостей. Це свято спогадів і мрій, сподівань, радості і краплини смутку. Для одних цей день знаменує початок веселих канікул, а для інших – бентежну мить за крок до дорослого життя.


Директор Роставицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетяна Василівна Зіневич, вітаючи школярів із завершенням навчального року, зауважила, що Останній дзвінок – це свято терпіння, наполегливості й копіткої праці. Для першачків завершився перший навчальний рік, дев’ятикласники стоять перед вибором: чи продовжувати навчання у школі, а чи здобувати професійну освіти. На випускників попереду чекає зовнішнє незалежне оцінювання. У цьому році свято Останнього дзвінка відбувалось в один день з випускним балом.
Директор школи відзначила, ... Читати далі »
Просмотров: 809 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук під час зустрічей з сільськими громадами висловлює чітку позицію стосовно роботи виконавчої влади району та органів місцевого самоврядування. Потрібно робити все можливе для того, щоб у цей складний час допомогти кожній конкретній людині у будь-якому населеному пункті вирішити

А їх багато. Починаючи від працевлаштування, створення нових робочих місць, ремонту та утримання в належному стані адміністративних приміщень, функціонування інфраструктури в селі: школи, ФАПу, дитячого садка, – і закінчуючи створенням кооперативів для надання послуг населенню з обробітку городів та забезпеченням високоякісним посівним матеріалом.
Під час зустрічі з мешканцями Вербівки та Березянки голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук зазначив, що у Вербівці склалась критична ситуація в сільськогосподарському виробництві. Базове господарство припинило свою діяльність. І, як результат, господарські будівлі розтрощені, тваринництво знище ... Читати далі »
Просмотров: 681 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Співпраця на благо людей, покращення життя громад на місцях та вирішення всіх наболілих питань – основне завдання, яке поставив собі за мету голова Ружинської райдержадміністрації В.С.Бондарчук, вирушаючи на зустрічі з жителями Крилівки, Ярославки, Чорнорудки та Жовтневого. Участь у зустрічах взяли також начальник відділу охорони здоров’я В.В.Ніколайчук, бухгалтер пайового відділу ПСП «АФ «Світанок» Р.Б.Гуменюк, сільські голови, керівники закладів соціальної сфери сіл, представники громад.
Голова райдержадміністрації перевірив стан приміщень закладів культури в селах, медичних установ, шкіл. Найголовнішим завданням він визначив збереження згаданих приміщень та приведення їх у належний стан. «Будинок культури має відповідати своїй назві і призначенню, а не лякати людей своїм зовнішнім виглядом та занехаяним станом приміщення», — наголошував на зустрічах з жителями Крилівки, Ярославки, Чорнорудки та Жовтневого В.С.Бондарчук. Він також зазначив, що привести приміще ... Читати далі »
Просмотров: 645 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Нещодавно в Україні створено Комітет з економічних реформ як консультаційно-дорадчий орган при главі держави, який очолив особисто Президент України В.Ф.Янукович.
Серед головних завдань Комітету – відпрацювання на основі кращого світового досвіду загальнодержавної стратегії економічних реформ, направлених на реалізацію передвиборної програми Януковича «Україна – для людей». Комітет також визначатиме напрями, пріоритети, механізми здійснення необхідних економічних реформ і готувати відповідні законопроекти для внесення Президентом на розгляд Верховної Ради.
Вслід за главою держави створення відповідних комітетів розпочато у всіх областях, районах та містах. Розпорядженням голови Ружинської районної державної адміністрації В.С.Бондарчука від 16.04.2010 року №194 було створено районний комітет з економічних реформ. Основними завданнями комітету є визначення напрямів, пріоритетів, механізмів впровадження в районі економічних реформ, розробка пропозицій щодо зако ... Читати далі »
Просмотров: 582 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Теплої весняної днини випускний бал відбувся в білилівському дитсадку. Це перший бал у житті білилівських дошкільнят, коли дівчатка у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті – і водночас прощальний – вальс. У їхньому житті будуть й інші випускні бали у школі, у вищих навчальних закладах, та це свято надовго залишиться в серцях і пам’яті дітей, як найнеповторніше та найнезабутніше. І, згодом, через роки, побачивши на фото наївні і щирі посмішки своїх друзів, кожен згадає своє дитинство.

Із напутніми словами до випускників звернулися їхні молодші друзі. Вони побажали їм «писати контрольні лише на відмінно, на уроках не крутитись і на 12 лише вчитись», «бути дружніми і привітними дітьми». Після чого, закружлявши у танку, маленькі випускники подарували іграшки своїм наступникам.
Завітали на свято до малечі і Королева Зна ... Читати далі »
Просмотров: 966 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Цьогоріч Ружинську гімназію залишило 64 випускники чотирьох одинадцятих класів. Урочистості з нагоди останнього дзвоника відбулися 27 травня, а наступного дня випускники попрощалися з альма-матер на своєму останньому шкільному балу.



Урочисто і трепетно на святі з нагоди останнього дзвоника лунає Гімн України, хвилиною мовчання гімназисти вшановують пам’ять захисників Вітчизни, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни.

Із першим кроком у доросле життя привітала випускників директор гімназії Г.І.Гурська. Галина Іванівна наголосила, що цьогорічна весна була дуже врожайна на учнівські здобутки, — результат наполегливої праці вчителів і їх вихованців. Команда учнів 3-4 класів взяла участь у міжнародному природничому конкурсі «Колосок» і нагороджена сертифікатом «Золотий Колосок», дипломи «Золотий Колосок» ... Читати далі »
Просмотров: 1924 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)



У травні, коли розцвітають яскраві квіти, а довкола дзвенить пташиний спів, легесенький весняний вітерець приносить до кожної школи довгоочікуване всіма школярами свято Останнього дзвоника. Воно радісне для одних, адже закінчується черговий навчальний рік, а попереду – неповторні літні канікули, і тривожне та сумне для випускників, адже саме цього дня шкільний дзвінок пролунає для них востаннє, закликаючи їх на останній урок. Востаннє вони сядуть за шкільні парти та вслухатимуться в кожне слово класного керівника, намагаючись запам’ятати її мудрі життєві поради…
Пролунав останній дзвінок і для учнів Дерганівської загально- освітньої школи I-II ступенів. По-святковому вбрані школярі з букетами весняних квітів у руках, посміхаючись перехожим, поспішали в обійми рідної alma mater.
До святкової зали випускників, як і де ... Читати далі »
Просмотров: 5157 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Веселий гамір заповнив класи, коридори та подвір’я Бистрицької школи востаннє в цьому навчальному році – учні зібралися на свято Останнього дзвінка. Вишикувавшись у колону, вони разом з вчителями, батьками та гостями свята попрямували до будинку культури, де у прикрашеній залі відбулися урочистості. Одинадцяти-класники та їх батьки поклали квіти до пам’ятника загиблим односельчанам у роки Великої Вітчизняної війни, вшанувавши тим самим пам’ять тих, хто віддав своє життя за мирне сьогодення.
Підсумки навчального року підвела виконуюча обов’язки директора школи Галина Олександрівна Черниш. Зі 142 бистрицьких школярів 14, котрі мають високий рівень навчальних досягнень, претендують на одержання Похвальних листів, дев’ятикласниця Ольга Гребінь – кандидатка на отримання свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою. За результатами семестрового оцінювання та державної під ... Читати далі »
Просмотров: 733 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Громадськість має бути належно поінформована щодо економічних, соціальних та етичних переваг отримання легальних доходів та сприяти створенню в суспільстві атмосфери негативного ставлення до роботодавців, які виплачують заробітну плату без сплати податку з доходів фізичних осіб та внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Якими б суворими не були заходи впливу, що застосовуються до порушників законодавства про оплату праці, подолати розподіл заробітної плати на офіційну і «тіньову» можна лише тоді, коли цьому злу скажуть «ні» самі працівники. Життя минає швидко, не зогледишся, як сьогоднішня зарплата в «конверті» обернеться маленькою пенсією, та повернути час назад уже ніхто не зможе.Податкова служба, інші контролюючі органи ведуть постійну боротьбу з недобросовісними роботодавцями та проводять комплекс заходів, спрямованих на боротьбу із виплатами зарплати в «конверті».
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2.03.2010 р. №539-р затве ... Читати далі »
Просмотров: 680 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Близько півсотні зарудинецьких хлопчаків щоденно приходять на футбольні тренування на спортмайданчик місцевої школи. І хоча вони всі різні за віком, та на футбольному полі рівні. Вони намагаються показати всю майстерність тренеру Лео-ніду Петровичу Маслюку, який формуватиме команди за віковим складом. І хоча не довго тренуються юні футболісти, та уже мають певні здобутки – у складі збірної району вибороли третє місце в обласних змаганнях. Також представлятимуть зарудинецький футбол у районних змаганнях у молодшій лізі.

 
Та це лише початок, як зазначає керівник СВК «МАГІЛАН» А.А.Масюк, який і опікується юними футболістами Зарудинець. Бажання Андрія Андрійовича – щоб молодь ішла не в кафе, не палила цигарок, не вживала алкоголю, а була ... Читати далі »
Просмотров: 670 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Як свідчить статистика, протягом поточного року на території району однією з домінуючих причин виникнення пожеж було необережне поводження з вогнем. З метою профілактики виникнення пожеж внаслідок необережного поводження з вогнем, недопущення травмування та загибелі людей у випадку різних надзвичайних ситуацій керівництво Ружинського РВ ГУ МНС України в Житомирській області вирішило провести у навчальних закладах району акції під гаслом «Запобігти! Врятувати! Допомогти!».
25.05.2010 року на базі Ружинської гімназії відбувся про- філактичний захід, що включав показ практичних дій підрозділу пожежно-рятувальної служби Ружинського району під час ліквідації пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Участь в акції взяли також підрозділи пожежно-сторожової охорони (ПСО) сільськогосподарських підприємств Ружинського району. Присутні оглянули пожежно-технічне обладнання та аварійно-рятувальні засоби, якими забезпечені пожежний та аварійно-рятувальний автомобілі.
Працівн ... Читати далі »
Просмотров: 686 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Цiкавим i насиченим минув спортивний piк у Роставицькiй загальноосвiтнiй школi. Було проведено багато захоплюючих змагань. Ось тiльки деякi з них: дограно першiсть з пiонерболу, а потiм у цьому видi спорту позмагались мами i їх донечки п’ятикласницi; розiграно першiсть школи з настiльного тенісу, а потiм виявили переможцiв i серед сiмейних пар; розiграно першiсть з волейболу та проведено розiграш кубка до Дня 3ахисника Вiтчизни, у якому взяли участь учителi, студенти i школярi.3акрити спортивний сезон вирiшили змаганнями з мiнi-футболу, адже футбол - найпопулярнiша гра, гра мiльйонiв. 
3а кошти, якi надав спонсор змагань приватний пiдприемець Василь Миколайович Осiпчук (с. Малі Низгiрцi), придбали кубок, подарунки.
Перед розiграшем, для розiгрiву емоцiй, на майданчик вийшли команди дiвчат «Спартак» (8 кл) i «Суперфайт» (9 кл). Гра була цiкавою i досить змiстовною. Перемогу з рахунком 2:0 святкували дiвчата команди «Суперфайт», вiдзначитись i забити два голи ... Читати далі »
Просмотров: 664 | Добавил: zmya | Дата: 03.06.2010 | Комментарии (0)

Міні-чат

100