Головна » 2010 » Січень » 28 » Ділова зустріч
13:44
Ділова зустріч
Минулого тижня в Бистрицькій сільській раді відбулась ділова зустріч лікаря–експерта Ружинської філії благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» Ірини Олексіївни Ніколайчук з активом села. 
На зустрічі розглядалось питання залучення до Лікарняної каси жителів села та їх обслуговування на місці, безпосередньо, у Бистрицькій лікарській амбулаторії. Ірина Олексіївна детально поінформувала присутніх про переваги для тих людей, які є членами Лікарняної каси, під час проходження лікування. Тепер бистричани можуть скористатися послугами цієї організації у своєму рідному селі, оскільки тут працює висококваліфікований лікар сімейної медицини Олександр Анатолійович Ямковий. Про його роботу схвально відгукуються односельчани. Тут створена міцна матеріально-технічна база і є всі можливості лікувати людей як амбулаторно, так і стаціонарно. Тому чим більше жителів села будуть членами «Лікарняної каси», тим ширший асортимент лікарських препаратів буде у Бистрицькій амбулаторії. Всі ліки, що надходять через Касу обов’язково проходять державну сертифікацію і підлягають жорсткому контролю з боку її працівників. Сьогодні, щоб здешевити лікування у випадку хвороби, кращої форми немає. В Житомирській області ЛК діє уже протягом десяти років і на її основі посадовці планують створити страхову медицину в Україні. Поки що вивчають наш досвід. Ірина Олексіївна також відповіла на численні запитання присутніх.
У зустрічі взяли участь секретар сільської ради В.В.Лукач, головний лікар Бистрицької лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини О.А.Ямковий, директор ТОВ СП «НІБУЛОН» І.В.Сорока, головний агроном СФГ «Україна» С.Я.Шеренговий та лікар–акушер Бистрицької лікарської амбулаторії А.О.Коломієць.
Взяв участь в обговоренні і підбив підсумки роботи ділової зустрічі начальник відділу охорони здоров’я РДА В.В.Ніколайчук.
Василь Копач

Переглядів: 804 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100