Головна » 2010 » Червень » 25 » Якщо Ви втратили державний акт на право власності на земельну ділянку
14:08
Якщо Ви втратили державний акт на право власності на земельну ділянку
У випадку втрати державного акта землевласник (землекористувач) розміщує відповідне повідомлення в місцевих друкованих засобах масової інформації.
Якщо протягом місяця з дня публікації ніяких повідомлень
щодо втраченого державного акта не надійшло, землевласнику (землекористувачу) видається новий державний акт.
Територіальні органи Держкомзему приймають зазначені матеріали і, враховуючи, що заповнення державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою покладається на державне підпри-ємство «Центр державного земельного кадастру» та його структурні підрозділи (пункт 2.9 інструкції про порядок складання, видачі, реєстрації і зберігання державних актів на право приватної власності на землю, право колективної власності на землю і права постійного користування землею, договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах оренди) та договорів оренди землі, затвердженої наказом Держкомзему від 4.05.1999 р. №43 який зареєстровано в Мін’юсті 4.06.1999 р. за №354/3647), передають їх разом з комплектом бланка (бланків) державного акта на заповнення до відповідного структурного підрозділу державного підприємства «Центр державного земельного кадастру».
Відповідний структурний підрозділ державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» забезпечує заповнення державних актів і передає їх до територіального органу Держкомзему для організації підписання.
Підписані в установленому порядку бланки державних актів повертаються до відповідного структурного підрозділу державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» для реєстрації та видачі землевласнику (землекористувачу), про що територіальний орган Держкомзему інформує землевласника (землекористувача).
Землевласник (землекористувач) звертається до відповідного структурного державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» і після оплати виконаних робіт отримує державні акти.
Анатолій ЗАЄЦЬ

Переглядів: 635 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100