Головна » 2010 » Червень » 3 » Юним футболістам – нову форму
16:51
Юним футболістам – нову форму
Близько півсотні зарудинецьких хлопчаків щоденно приходять на футбольні тренування на спортмайданчик місцевої школи. І хоча вони всі різні за віком, та на футбольному полі рівні. Вони намагаються показати всю майстерність тренеру Лео-ніду Петровичу Маслюку, який формуватиме команди за віковим складом. І хоча не довго тренуються юні футболісти, та уже мають певні здобутки – у складі збірної району вибороли третє місце в обласних змаганнях. Також представлятимуть зарудинецький футбол у районних змаганнях у молодшій лізі.

 
Та це лише початок, як зазначає керівник СВК «МАГІЛАН» А.А.Масюк, який і опікується юними футболістами Зарудинець. Бажання Андрія Андрійовича – щоб молодь ішла не в кафе, не палила цигарок, не вживала алкоголю, а була здоровою. Для за-цікавлення хлопчаків футболом, А.А.Масюк придбав та вручив 28 комплектів форми для тренувань та ігор. На черзі – сітка на футбольні ворота, облаштування майданчика.


Благодійна діяльність керівника СВК «МАГІЛАН» триває. Адже допомога місцевій школі, допомога у відкритті дошкільного навчального закладу, здешевлення харчування дітей в дитсадку та школі – не повний перелік уже зробленого. В планах розширення дитячого садка, щоб його відвідували всі зарудинецькі дошкільнята, а їх у селі зараз налічується уже майже півсотні.
Переглядів: 670 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100