Головна » 2010 » Червень » 18 » Хлібоприймальне підприємство готове до роботи
22:11
Хлібоприймальне підприємство готове до роботи
На вимогу головного управління агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації, згідно наказу №57 від 27 травня 2010 року «Про спільні перевірки об’єктів зберігання та переробки зерна урожаю 2010 року» в районі створені відповідні комісії, які перевіряють стан вибухопожежної безпеки та охорони праці на зернопереробних та зернозаготівельних підприємствах. З метою прискорення підготовки складських приміщень до прийому зерна на зберігання урожаю 2010 року рейдова бригада провела планову перевірку Зарудинецького ХПП. 
Зараз тут приймають на зберігання всього сім з половиною тисяч тонн зерна. Хоча в недалекому минулому, років 15-20 тому, приймали сорок. Діють три склади. Тут ще з минулого року зберігають своє зерно ТОВ СП «НІБУЛОН» та Аграрний фонд.
Рейдова бригада перевірила всі складські приміщення, документацію, яка згідно поставлених вимог обов’язково повинна бути на таких підприємствах, техніку безпеки під час роботи на механізмах, їх готовність до прийому зерна, засоби пожежогасіння, пожежні щити тощо.
Як показала перевірка, в цілому хлібоприймальне підприємство готове до роботи в період жнив. Але ще потрібно усунути окремі недоробки. Так, у другому складі під час перевірки проводився ремонт.
– Зараз у нас здійснюється ремонт у другому складі, – зазначає майстер ХПП А.В.Мацюк. – наші працівники – механізатори, поки немає основної роботи, настилають підлогу в окремих приміщеннях, побутових кімнатах. Де потрібно замінюють шиферини на дахах, білять, замінюють вибиті шибки, віконні рами, ремонтують двері, виконуть інші роботи. Добре трудяться В.С.Кравчинський, С.Г.Кравчинський та В.І.Мозговий.
Рейдова бригада перевірила на справність автонавантажувач вантажопідйомністю 25 тонн. Головний механік підприємства О.Д.Борець ознайомив з установкою коректора обліку газу, який обійшовся підпри-ємству у 80 тисяч гривень, та незважаючи на дорожнечу все-таки сприяє точному обліку газу та економії енергоресурсів.
Представник пожежної служби перевірив весь пожежний інвентар, наявність води в резервуарах та готовність техніки до гасіння пожежі і провів інструктаж.
Рейдова бригада
Ю.Д.Капітанчук, голова комісії, заступник начальника управління агропромислового розвитку з економіки;
І.І.Маркітан, головний спеціаліст з охорони праці, пожежної безпеки та безпеки руху управління агропромислового розвитку;
С.П.Іськов, заступник начальника РВ ГУ МНС;
Василь Копач, кореспондент газети «Ружинська земля».

Переглядів: 674 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100