Головна » 2010 » Січень » 15 » Колегія РДА
09:53
Колегія РДА
За традицією, напередодні Нового року відбулася колегія районної державної адміністрації, на якій присутні обговорили найбільш нагальні питання та підсумували результати роботи, проведеної у 2009 році.
Про заходи з проведення ремонтних, будівельних робіт
та впровадження енергозберігаючих технологій у 2009 році доповів заступник голови РДА О.В.Кирилюк, який зазначив, що протягом 2009 року було проведено ряд заходів, спрямованих на покращення роботи закладів освіти, охорони здоров’я, культури.
— Проводяться роботи щодо завершення добудови блоку лабораторних приміщень та їдальні в школі с.Заріччя, уже замовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію котельні Ружинської гімназії, проведено поточний ремонт у всіх школах району, завершуються роботи з реконструкції котельні центральної районної лікарні, виготовлено проектно-кошторисну документацію на заміну покрівлі патолого-анатомічного відділення та відділення швидкої допомоги районної лікарні. За кошти, виділені з місцевого бюджету, відремонтовано приміщення рогачівського ФАПу та будинку культури у Топорах. Виконано роботи із встановлення станції знезалізнення води в с.Заріччя, частково виконано роботи щодо водопониження в Ружині по вулицях Колгоспна та Паволоцька. За рахунок коштів, виділених із державного бюджету, проведено благоустрій вулиць: Садова в Білилівці, Слобода в Карабчиєві, Лісова у Вільнопіллі, Леніна в Крилівці, Нова в Ружині. Частково роботи з благоустрою були проведені по вулицях Садовій і Депутатській у Ружині та Ружинській у Вчорайшому. За рахунок залучених коштів у 2009 році було завершено будівництво ХПП у Чорнорудці.
Необхідно зазначити, що у 2009 році в Ружині було встановлено енергозберігаючі лампи для освітлення вулиць Леніна, Паволоцької, Сквирської та Топорівської. Встановлено коректори обліку газу в Роставицькій, Вчорайшенській, Бистрицькій, Топорівській та Бистріївській школах району, в котельні ЦРЛ та Верхівнянської філії ЖАТК. Також протягом 2009 року були проведені й додаткові заходи на різних об’єктах району: у ЦРЛ встановлено електронагрівачі води (50 тис. грн), проведено реконструкцію санвузлів у Немиринецькій (12 тис. грн), Вільнопільській (17 тис. грн), Бистрицькій (15 тис. грн) школах та Ружинській гімназії (10 тис. грн); за рахунок залучених 650 тис. грн відбувся благоустрій с.Немиринці; також благоустроєно вулиці у Чорнорудці (15,8 тис. грн), Верхівні (14,9), Бистрику (13), Білилівці (1,7), Вчорайшому (19,9), Карабчиєві (1,3), Крилівці (4,0), Мовчанівці (6,1), Малих Низгірцях (0,8), Прибережному (7,0), Роставиці (0,85) та смт Ружин (108,6); за рахунок залучених спонсорських коштів реконструйовано частину Зарудинецької школи для розміщення там дитячого садочка (70 тис. грн); 700 тис. грн витрачено на реконструкцію печі цегельного заводу «Ружинська будівельна кераміка»; проведено роботи щодо будівництва підвідного та розвідних газопроводів до сіл Сахни та Княжики; замовлено коригування проектно-кошторисної документації на газопостачання с.Березянка (22,8 тис. грн). Загалом же на виконання усіх зазначених заходів було витрачено близько 57 млн грн (50 млн з яких — це кошти, залучені на завершення будівництва хлібоприймального підприємства у Чорнорудці). На виконання додаткових робіт, які проводилися в районі було витрачено 3185,75 тис. грн. Хоча всіх запланованих заходів виконати не вдалося, та ми змогли в умовах економічної кризи виконати величезний обсяг робіт, — наголосив О.В.Кирилюк.
Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови райдержадміністрації О.В. Кирилюка, колегія РДА відмітила, що в райо-ні проведена вагома робота щодо поліпшення стану використання та утримання об’єктів соціально-культурної сфери.
Про результати проведеної акредитації медичних закладів району розповів начальник відділу охорони здоров’я РДА В.В.Ніколайчук.
— Успішному проведенню акредитації медичних закладів району передувала копітка праця і працівників закладів охорони здоров’я всіх рівнів, і працівників органів місцевого самоврядування та ін. для покращення роботи медичних закладів. Найбільший удар прийняла на себе ЦРЛ, яка за результатами перевірки отримала першу категорію акредитації, — розповів В.В.Ніколайчук.
Про хід виконання рішення голови
РДА про оприлюднення в Інтернеті діяльності органів виконавчої влади доповів заступник голови РДА О.В.Кирилюк, який зазначив, що у мережі Інтернет функціонує власна веб-сторінка Ружинської райдержадміністрації, яка була створена відповідно до постанов Кабінету Міністрів «Про порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади» та «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади», розпоряджень голови облдерж-адміністрації, рішень колегії облдержадміністрації тощо.
— Оскільки в райдержадміністрації відсутні підрозділи у справах преси та інформації, то розпорядженням голови РДА «Про оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність районної державної адміністрації та її структурних підрозділів» були визначені працівники РДА, які відповідають за інформаційний супровід окремих рубрик та збір і своєчасне оновлення інформації на веб-сайті. На Інтернет-сторінці Ружинської РДА розміщена інформація про географічне розташування та соціально-економічний паспорт району, інформація про керівництво та структурні підрозділи райдержадміністрації, графіки прийому громадян тощо. Також ви можете ознайомитися із нарисом про історію Ружинщини за редакцією О.Б.Коляновського. А використовуючи банери, розміщені на веб-сторінці, ви можете відвідати офіційні веб-сайти адміністрації Президента України, Уряду, Верховної ради, облдержадміністрації та редакції газети «Ружинська земля». Питання інформаційного наповнення рубрик веб-сайту й надалі буде періодично розглядатися на засіданнях колегій РДА, нарадах голови райдержадміністрації та інших організаційних заходах, — наголосив О.В.Кирилюк.
Щодо кожного із обговорених питань колегією райдержадміністрації були прийняті відповідні рішення.
Аліна ЗІНЬКОВА

Переглядів: 1026 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100