Головна » 2010 » Червень » 18 » Квіти вишневих троянд
22:25
Квіти вишневих троянд
Вже протягом семи років Галина Михайлівна Телінкевич працює в управлінні агропромислового розвитку РДА. Чуйна мати, хороша господиня, доброзичлива людина, добропорядна дружина, високопрофесійний спеціаліст – так про неї відгукуються

І справді, Галина Михайлівна пройшла сувору школу життя. Народилась і виросла в Ружині у робітничій сім’ї, де змалечку привчилася до роботи. Допомагала батькам по господарству, сапала буряки в колгоспі, допомагала мамі випікати солодощі. Після закінчення 8-ми класів Ружинської середньої школи навчалася в Житомирському кооперативному технікумі, на бухгалтера. Перші сходинки трудової діяльності Галина Михайлівна розпочала у 1997 році бухгалтером Старокотельнянського ССТ, що в Андрушівському районі. Через півтора року вона повернулася у рідний серцю Ружин і почала працювати в Ружинському райспоживтоваристві. Паралельно началася у Львівській комерційній академії. Здобувши фах економіста, пішла працювати в районне фінансове управління. Великий досвід роботи та відмінні знання сприяли її професійному росту. Галина Михайлівна зажди і у всьому намагається бути максимально відвертою і справедливою. Ця риса характеру допомагає їй добросовісно виконувати свої службові обв’язки і зі знанням справи вирішувати наболілі проблеми сільських трудівників. Вона часто виїжджає у віддалені села району, аби надати консультації сільським жителям під час розподілу колгоспного майна. Також допомагати спеціалістам сільгоппідприємств опанувати і застосовувати в роботі нормативні документи, що стосуються обліку і використання бюджетних коштів, які спрямовуються державою на розвиток сільськогосподарського виробництва.
А ще Галина Михайлівна разом з чоловіком Ігорем Анатолієвичем та сином Богданом утримують підсобне господарство. Корова, свині, гуси, кури, качки утримуються в добротному господарському обійсті подружжя Телінкевичів. Зрозуміло, що для живності потрібні корми, тому доводиться обробляти чималенький город, де залюбки закохана у працю господиня вирощує розсаду овочевих культур і квітів. Тож нехай у праці завжди оточують Вас квіти вишневих троянд. Зі святом Вас державного службовця.
Василь Копач

Переглядів: 824 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100