Головна » 2010 » Січень » 15 » Новий дитсадок — до Нового року
09:49
Новий дитсадок — до Нового року
Відкриття дитсадка у Зарудинцях стало справжнім святом для всіх мешканців села — від великого до малого. Завдяки старанням сільського голови А.І.Хоцянівського, за підтримки райдержадміністрації та матеріальної допомоги директора СФГ «Магілан» А.А.Масюка, 30 грудня зарудинецька малеча зустрічала свято у оновленому приміщенні, облаштованому під дитсадок.
Із святковими подарунками, щирими вітаннями завітали на свято відкриття дитсадка голова райдержадміністрації Н.О.Туранська, голова районної ради В.Ц.Саківський, заступник голови РДА О.В.Кирилюк, директор СФГ «Магілан» А.А.Масюк, який цього дня виступив у ролі мецената, спонсори, батьки та друзі зарудинецьких дітлахів. Урочистості з нагоди відкриття закладу, як і годиться, відкрили гості та благодійники, перерізавши святкову стрічку. З вітальним словом до присутніх звернулася голова райдержадміністрації Н.О.Туранська, яка привітала малят і їх батьків, дідусів і бабусь, всіх присутніх з Новим роком та побажала всього найкращого. Ніна Олександрівна наголосила, що «у теперішній нелегкий час дуже важливо не лише мати можливість, але й бажання допомогти ближньому, а тим більше — допомогти цілому селу».
Привітали зарудинчан з відкриттям дитсадка та з новорічними святами голова районної ради В.Ц.Саківський, заступник голови райдержадміністрації О.В. Кирилюк та сільський голова А.І.Хоцянівський.
Вітаючи учасників урочистостей, Андрій Андрійович Масюк висловив побажання, щоб добра справа, яку вдалося втілити в життя у Зарудинцях, стала лише першою сходинкою у довгій-довгій вервечці добрих починань у нашому районі. «Діти — це наше майбутнє, тому кожен з нас має докласти всіх зусиль, аби зробити їх життя кращим», — наголосив благодійник.
«Завдяки юридичній допомозі райдержадміністрації та спонсорським коштам Андрія Андрійовича Масюка, нам вдалося відремонтувати приміщення: встановити перестінки, облаштувати окрему їдальню, внутрішні туалети, замінити віконні блоки, встановити нові двері, постелити підлогу та зробити багато іншого, аби приміщення стало придатним для навчання та виховання наших діток. Окремі слова вдячності я хочу висловити відділу освіти, який дозволив передати частину приміщення школи на баланс сільської ради, завдяки чому стало можливим сьогоднішнє свято. Ну, і звичайно, директору школи Н.Л.Більській, яка завжди підтримує всі добрі починання сільської ради», — звернувся до присутніх А.І.Хоцянівський.
Голова райдержадміністрації вручила Грамоти А.І.Хоцянівському та А.А.Масюку, а дітлахам — подарунки для дитсадка: розвиваючі ігри, м’які іграшки та книги. Зарудинецькі дитсадківці отримали також караоке-центр та радіомікрофон від районної ради.
Малеча ж цього дня розповідала своїм гостям віршики про зиму, співала веселих пісень та щиро посміхалася Діду Морозу і Снігуроньці, які вручили дев’ятнадцятьом дитсадківцям та всім діткам, які завітали на свято відкриття дитсадочка, солодкі подарунки від райдержадміністрації та сільського благодійника А.А.Масюка.
Людмила БУДКО

Переглядів: 1231 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100