Головна » 2010 » Січень » 21 » Новини.Події.Факти.
21:47
Новини.Події.Факти.


В екстремальних умовах

Цьогоріч сувора зима, яка часто–густо су-проводжується інтенсивними снігопадами та розгулом заметілей, влаштувала справжній екзамен для дорожніх підприємств району. Так працівники Ружинського «Райавтодору» з 11 грудня 2009 року по 15 січня 2010 уже використали для посипання доріг понад 740 тонн протиожеледної суміші. А загальний кілометраж доріг, які розчищали працівники підприємства складав понад 5 тисяч кілометрів. Спочатку механізатори розчищали територіальні та обласні автошляхи, а пізніше – районні. До честі шляховиків вони із своїми завданнями справилися успішно. Саме завдяки їхній оперативній роботі рух автомобілів не припинявся ні на годину. Вони працювали вдень і вночі, в будні і святкові дні. Добре попрацювали в екстремальних умовах механізатори А.Б.Хащевич, П.В.Корман, І.С.Звіряк та В.І.Ступак.

Техніка працювала надійно

У ці святкові новорічні та різдвяні дні великі навантаження по очистці доріг від снігу випали на механізатора ПМДБК №43 Віктора Івановича Рибака. Він обслуговує дві одиниці потужної техніки – грейдер і навантажувач. Першого та другого січня Віктор Іванович грейдером розчищав дороги у Прибережному. Пізніше навантажувачем розгортав намети у Вербівці. П’ятого січня – у Немиринцях, одинадцятого – у Першотравневому, чотирнадцятого у Білилівці, а п’ятнадцятого знову у Першотравневому. І так щоденно. В умілих руках цього висококваліфікованого спеціаліста протягом усього екстремального періоду техніка працювала надійно і жодного разу не виходила з ладу.

П’ятеро проти стихії

У зв’язку з фінансовими труднощами у Ружинської філії Бердичівської ДЕД на зимовий період не вистачає працівників. Тому механізаторам доводиться обслуговувати по дві одиниці, хоч і застарілої, але все ж таки техніки. Та завдяки відповідальній добросовісній роботі механіка підприємства А.І.Ліщука під час снігопадів вона працювала безперебійно. За цей період на підприємстві уже використано понад 800 тонн суміші проти ожеледиці. У зимовий час тут здійснюється цілодобове чергування. За складних погодніх умов нинішньої суворої зими хлопці працювали вдень і вночі. Добре потрудилися водій розкидача суміші М.Я.Криворучко,машиніст екскаватора і трактора Т–150 М.Д.Коваленко, механізатор Ю.В.Харчук, машиніст навантажувача Г.В.Євтух та машиніст КДМ Л.М.Рудик. На цих п’ятьох лягли всі навантаження по розчистці доріг під час негоди.


Василь Копач

Переглядів: 869 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100