Головна » 2010 » Січень » 15 » Очікуючи на новорічну казку
09:51
Очікуючи на новорічну казку
Напередодні Нового року кожен чекає на новорічну казку, на здійснення найпотаємніших мрій та найзаповітніших бажань. Діти мріють отримати нові іграшки, конструктори, книги, хтось чекає від Діда Мороза комп’ютер чи мобільний телефон. Але є діти, найбільшим бажанням яких є отримання родини.
У нашому районі створено шість
прийомних сімей, які взяли на виховання одинадцять дітей, зігрівши їх батьківською любов’ю та ніжністю, тим самим здійснивши їхні мрії.
За сприяння районної державної адміністрації, Г.С.Ковальчук – власниці кафе «Берізка», де власне й відбувалося свято, районної організації товариства «Червоного хреста» та ПП «Кравчук» прийомні сім’ї зібралися за передноворічним столом.
Із святами всіх присутніх привітала голова районної державної адміністрації Н.О.Туранська, начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту РДА Н.М.Пилипчук та казкові Дід Мороз та Снігуронька.
— Саме із сім’єю пов’язані найдорожчі та найнезабутніші дитячі спогади. І вже в дорослому віці, згадуючи своє дитинство, кожен пригадує сімейні свята, батьківські настанови та мамині ніжні слова. Адже недаремно здавна в Україні вважалося, що щасливої сім’ї без дітей не буває, — зазначила Н.М.Пилипчук.
Сім’я Комісарчуків із Чорнорудки одразу взяли на виховання Олександра та Карину, а незабаром у родині з’явився ще один синочок — Вадимчик — рідний братик Сашка. Радість у родину В.П.Гардиги та Л.П.Лавринчук із Городка принесли донечки-однолітки Ліда та Катя. У родині Пузирів із Прибережного на радість батькам розумними та веселими ростуть Марійка та Русланка. Дитячим сміхом та добротою повниться дім сім’ї Гулясів із Мовчанівки відколи там з’явилися Тетянка та Роман. Гордістю та надією для сім’ї Нікітенко з Огіївки стала життєрадісна Валечка. А родина Табачуків із Ягнятина радіє успіхам своєї енергійної та працьовитої донечки Юлечки.
Обігрівши батьківською любов’ю, кожна з родин робить все для того, щоб діти змогли повністю реалізувати себе та не втратити надії у своєму житті.
Музичні вітання всім присутнім дарували Л.Нагорнюк, Т.Поважук, Л.Хитра, Л.Козлюк, Г.Мартенюк, М.Хуторний.
Новорічними піснями, веселими віршами та вишуканими танцями приємно вразили присутніх і самі дітки.
Подяки від голови РДА Н.О.Туранської вручили Н.М.Пилипчук та Т.А.Драчук, а Дід Мороз та Снігуронька щедро обдаровували подарунками і діток, і їхніх батьків.
А після солодкого столу діти розважалися, танцювали, брали участь у веселих конкурсах, які для них організували К.М.Сівоздрав та дівчатка із Зарічанської школи.
Отак напередодні Нового року здійснилися мрій дітей, які мріяли про родину та чекали на новорічну казку.

Аліна ЗІНЬКОВА
Переглядів: 779 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100