Головна » 2010 » Червень » 25 » Пам’ять про героїв священна
14:13
Пам’ять про героїв священна
Шістдесят дев’ять років минуло з того часу як 22 червня 1941 року розпочалася одна з найжорстокіших в історії людства воєн. Вона була настільки великою і трагічною, що зачепила кожну українську оселю. Як сказав поет «І понині майже в кожній хаті за синами плачуть матері». 
У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, 22 червня голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук, голова районної ради В.Ц.Саківський, селищний голова В.І.Жарський, голова ради ветеранів В.П.Шуляк, працівники райдержадміністрації та районної ради, керівники підприємств установ та організацій району поклали квіти до підніжжя Монумента Слави. Учасники скорботного мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на фронтах Великої Вітчизняної війни, полеглих в тилу та всіх жертв кровопролитної війни 1941 – 1945 років.
Василь КОПАЧ

Переглядів: 665 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
1
Велика Вітчизняна Війна - не просто кривавий конфлікт. Це - урок-застереження усім поколінням людей. Однак, на жаль, людство його погано засвоїло і в погоні за матерільним часто забуваємо, що найвища цінність - людське життя, за яке так мужньо боролися на фронтах наші, нині уже сивочолі, ветерани. Тож доземний їм уклін за мирне і спокійне небо.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100