Головна » 2010 » Червень » 25 » Подаруєм дітям усі барви літа
14:09
Подаруєм дітям усі барви літа
Спекотне літо – 2010 зібрало хлопчиків і дівчаток Чорнорудської ЗОШ І-ІІ ступенів у дитячий пришкільний табір «Веселка» з денним перебуванням. Щоб відпочити після напруженого навчального року, набратися сил та зміцнити своє здоров’я, дізнатися щось нове, удосконалити свої творчі задатки та навички. Адже літні канікули – це мрії дітей досхочу накупатися, погратися, почитати, зустрітися з друзями і просто погуляти.До роботи в таборі були залученні досвідченні вихователі Л.В.Данилюк, О.О.Климчук, Т.С.Боричевська, С.О.Боричевський та висококваліфікований музичний керівник О.А.Штика. У кожного з них свій творчий підхід до справи, певний досвід в організації цікавого дозвілля дітей.
Щоденно діти спілкувалися з природою. Загони «Дружба», «Промінчики», «Голосисті соловейки», «Соколята» відпочивали у лісі, біля ставків (а в Чорнорудці їх достатньо), в садку та березовому гаю.
Усі загони працювали під керівництвом вищого органу самоврядування у таборі – ради табору. Голова ради табору – Анастасія Юхимович (8 клас). До складу ради табору входили командири з кожного загону: К.Маленівський (7 клас), О.Шаповал (8 клас), К.Нехца (4 клас), А.Комісарчук (8 клас).
Саме рада табору допомагає вихователям в орга-нізації дозвілля, фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи. Особлива активність дітей проявлялася у проведенні та-бірних лінійок.
Уже за короткий період роботи було проведенно ряд заходів – «Польова Мавка», «Свято Нептуна», конкурс пісні і строю, гра на місцевості «Диверсант» та інші. Вдало пройшов день індіанців, конкурс капелюшків, день гумору. Хотілося б відмітити найактивніших учасників та переможців конкурсів. Це Женя Прокопенко, Віка Кузьма, Інна Поліщук, Каріна Артьомова, Вітя Ященко, Діма Остапенко, Анна Пилюта, Альона Фальківська, Альона Новіцька, Аня Постоюк, та інші.
Найбільше всім запам’ятався День вишитої сорочки. Коли діти прийшли в загін вбрані в українські сорочки, підготували політичний виступ та казку «Несе Галя воду».
Танцювали та грали в народні ігри. Такі заходи допомагають формувати національно-свідому особистість.
Під час роботи в таборі зрозумілим стало те, що не талановитих дітей просто не буває.

Отож, дорогі діти!
Живіть весело та щасливо,
Бо ми живемо тільки раз!
Гарних вам літніх канікул.
Катерина ФРАНЧУК,
керівник табору відпочинку

Переглядів: 742 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100