Головна » 2010 » Червень » 25 » Подарунок до професійного свята
14:05
Подарунок до професійного свята
До Дня медичного працівника, представники приватного акціонерного товариства «Технологічна Аграрна Компанія Об’єднана» привезли у Вербівку приємний подарунок – фірмовий костюм для медпрацівника та скутер. Щиросердечні вітання з нагоди професійного свята, квіти та вагома підтримка інвесторів додали фельдшеру Оксані Леонідівні Рудюк гарного, святкового настрою.
– Вербівка простягається на п’ять кілометрів, а ще вулиці і вулички, то й нанизується чималенька відстань, – зазначає Оксана Леонідівна. – Я обслуговую 506 чоловік. З них 300 пенсіонерів та двоє діточок до року. Тому на велосипеді складно відвідати всіх хворих. Тепер, коли в моєму розпорядженні є скутер, зможу оперативніше виїжджати на виклики і надавати односельцям потрібну допомогу. Хочу висловити щиру подяку інвесторам за їхнє ставлення до нас і підтримку.
– Акціонерне товариство «ТАКО» орендує у Вербівці землю – говорить адміністратор Володимир Євгенович Ячук, – тому невипадково, намагаємось задовільняти запити людей. – Ми прийшли сюди надовго і хочемо плідно працювати на цій землі і звичайно, співпрацювати з місцевою владою і допомагати людям, у певній мірі, вирішувати наболілі проблеми. Тому у нашій фірмі розроблена програма соціальної підтримки тих сіл, де орендуємо землю. У Вербівці тісно співпрацюємо зі школою. Уже надали грошову підтримку для ремонту класів до нового навчального року. Постійно готуємо новорічні подарунки, надаємо матеріальну допомогу ветеранам до Дня Перемоги. До Дня медичного працівника привезли скутер та медичний костюм для фельдшера.
– Тепер наш фельдшер, маючи власний транспорт зможе у будь – який час виїхати на виклик хворого, – говорить сільський голова Микола Миколайович Уляніцький. Це все – таки приємна подія. Стосунки з інвесторами у нас партнерські і коли звертаємось, вони не відмовляють, а допомагають нам. За це їм велике спасибі.

Переглядів: 670 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100