Головна » 2010 » Вересень » 16 » Помічник вихователя стала «Матір’ю-героїнею»
12:46
Помічник вихователя стала «Матір’ю-героїнею»
Ружинчанка Ольга Миколаївна Столітня удостоєна почесного звання – «Мати-героїня». Оскільки вона гарно виховує своїх дітей, цікавиться їх шкільним життям, її кандидатуру виконком Ружинської селищної ради чотири роки тому рекомендував для представлення цього почесного звання. Відповідне клопотання подала і районна державна адміністрація.
Хоча звання присвоєно Указом Президента України №126/2008 від 15.02.2008 р., нагрудний знак та посвідчення на-дійшли лише нещодавно. Їх вручила жінці начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Ніна Миколаївна Пилипчук. Мати-героїня також отримала одноразову грошову допомогу.
Ольга Миколаївна має вже 19 років трудового стажу. Починала у 1983 році помічником вихователя у дитячому садку №1. Потім працювала в ремонтно-транспортному підприємстві в бухгалтерії. Згодом повернулася знову в дитсадок, де й працює нині.
Разом з чоловіком Анатолієм Миколайовичем виховують шестеро дітей – п’ятеро синів та доньку.

Ольга МОЛЯВЧИК
Переглядів: 692 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Хельга  
0
Ваші слова, колего, ми обов"язково передамо Ользі Миколаївні, яка Вас надихнула )))

1 Kolega  
0
Таким жінкам доземно я вклоняюсь,
Бо бути матір'ю не легко у наш час.
Вони надію у серця наші вселяють,
Вони - найкращі люди серед нас.

Уже років десять нічого не віршував, але ці рядки якось самі собою вирвались із серця. Мені дуже приємно було дізнатися про цю подію, адже Ольга Миколаївна колись працювала разом з моєю мамою в бухгалтерії РТП і я маю честь бути знайомим з нею. Хоча напевно Ольга Миколаївна мене уже не пам'ятає, бо тоді я ще був малим хлопчаком, але все одно я дуже радію за неї.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100