Головна » 2010 » Червень » 25 » Прощальний шкiльний вальс
14:03
Прощальний шкiльний вальс
Випускний шкільний вечір належить до тих свят, які відбуваються один раз в житті. Кожен випускник з радістю згадує ті чудові дні коли він лиш почав ходити до школи. Напевно, кожен пам’ятає і свою першу вчительку, і перше кохання, і першу п’ятірку в щоденнику. Як же це все прекрасно!І ось нарешті прийшов цей  довгожданий день про який мріє кожен школяр – випускний вечір. Це свято запам’ятається на завжди. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями, однокласниками.
Дуже змістовно і цікаво пройшов випускний вечір в Бистріївській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Традиційно ходою від навчального закладу до сільського клубу йшли випускники на чолі з класним керівником Н.І.Ганошиною і першою вчителькою Л.Т.Омельчук. Цьогоріч їх було семеро.
В святково оздобленому приміщенні клубу проходив випускний вечір. Звучить музика, під оплески під рушниками, які тримають класний керівник, перша вчителька та батьки, заходять випускники…
Слово для привітання надано директору школи С.П.Гнатюк, який побажав колишнім учням зробити правильний вибір в своєму позашкільному житті, та ніколи не забути своє село, рідну школу. Директор вручив свідоцтва про базову середню освіту – перший документ – свідчення зрілості Богдану Вовку, Петрові Кравчуку, Анастасії Степаненко, Ірині Кордеш та Надії Чорнобай а Роман Добрянський та Жанна Шипнівська отримали свідоцтва з відзнакою.
На святі прозвучали побажання, настанови від вчителів. Із словами вдячності до педагогів звернулася мама випускника Л.О.Сологуб.
Хлібом і сіллю благословили дітей батьки випускників Ю.П.Попков, О.П.Яценко. Сільський голова В.М.Добрянський привітав випускників, побажав світлої дороги, здобутків у дорослому житті, здійснення всіх найзаповітніших мрій.
Гарно виступали першокласники, які побажали випускникам:
Щоб у вузи всі по поступали
Роботу, щоб усі знайшли.
Щоб мали хату, чи квартиру
В достатку й радості жили.
Першокласникам відмінникам вручили перехідну медаль за навчання.
Ведучими цього вечора були восьмикласники Діма Макушінський і Альона Федорчук. А ще в Бистріївці є традиція вручати батькам у яких випускається остання дитина вінки з квітів, польових трав і колосків. Після чого усі разом танцювали вальс.
І закружляли в останьому шкільному вальсі уже дорослі наші діти. Що може бути більш зворушливим ніж сльози прощання?
За підготовку цього надзвичайно прекрасного свята дякуємо вчителю-організатору О.В.Якименко та всім вчителям.
Свято закінчилось. Випускники підуть кожен своєю стежинкою, але рідна школа завжди чекатиме вас, любі діти, в гості – з добрими здобутками, гарними відгуками про ваш життєвий шлях.
В добру путь, дорогі наші випускники!
Переглядів: 737 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100