Головна » 2010 » Вересень » 16 » Робота для чоловіків
12:42
Робота для чоловіків

В Ружинський районний відділ головного управління МНС в Житомирській області входить двадцять перша самостійна державна пожежна частина та сектор з питань наглядово-профілактичної діяльності. Тут працює 32 чоловіки. У їхньому розпорядженні два пожежних автомобілі зі ручним та механізованим інструментом для надання допомоги людям під час надзвичайних ситуацій та спеціальне обладнання для пожежогасіння, а також оперативно-рятувальний УАЗ. Колектив цілодобово перебуває в постійній готовності, адже пожежа чи будь-який інший непередбачуваний випадок може трапитись кожної миті. Працівники відділу проводять профілактичну роботу серед населення та школярів щодо роз’яснення дотримання правил пожежної безпеки та недопущення надзвичайних ситуацій. І все ж з початку року на території району виникло 28 пожеж. У вогні загинули три людини. Дві особи отримали травми під час пожеж.
– Найпоширенішою причиною виникнення пожеж є необережне поводження з вогнем під час куріння, – зазначає заступник начальника, начальник сектору капітан служби цивільного захисту Сергій Павлович Іськов. – До адміністративної відповідальності притягнуто 78 порушників правил пожежної безпеки. Перевірено 275 об’єктів різних форм власності. Винесено 79 постанов про призупинення діяльності тих підприємств, установ та організацій, які експлуатувались з порушенням правил пожежної безпеки.
П’ятнадцять років пропрацював пожежником командир відділення Ружинського районного відділу головного управління МНС України в Житомирські області Віктор Володимирович Волов. Нелегка служба вогнеборця стала невід’ємною частиною його життя. Служба не з легких, оскільки пов’язана з різноманітними ризиками для життя людей, а інколи небезпека підстерігає і пожежників. Тому, саме робота дисциплінує працівників МНС та вимагає від них постійної бойової готовності. Народився В.В.Волов в Росії у місті Моршанську Тамбовської області. Шестирічним хлопчиком разом з батьками переїхав у Голубівку. Тут закінчив середню школу, пізніше сільськогосодарький технікум у Боярці, відслужив строкову службу у внутрішніх військах. І ось уже п’ятнадцять років трудиться у пожежній частині. Доля розпорядилася таким чином, що він постійно допомагає людям, адже у будь-яку хвилину може пролунати сигнал тривоги і він з товаришами по команді повинен прийти на допомогу. На його життєвому шляху траплялось чимало надзвичайних ситуацій, пригод. Доводилось гасити пожежі, спасати людей на воді, евакуювати їх тощо. Але завжди після важкої праці до нього приходило почуття гордості за свою професію і радості від того, що допоміг людям. Що у важку хвилину, виконуючи свій службовтий обов’язок, надав допомогу потерпілим.
Понад п’ятнадцять років працює водієм у пожежній частині Віктор Петрович Ягодзінський. Його життєві шляхи-дороги тісно пов’язані з професією рятувальника. Його пожежний автомобіль завжди готовий доставити пожежників до місця, де відбувається надзвичайна ситуація. Народився Віктор Петрович у с. Соколів Брід Попільнянського району. У Паволочі закінчив середню школу. Відслужив в армії. Закінчив Верхівнянський сільськогосподарський технікум. З 1994 року працює водієм пожежної машини. Хоробрий, товариський, дисциплінований працівник. Його знають і поважають люди, користується заслуженим авторитетом у трудовому колективі. За потреби, завжди прийде на допомогу. Так про нього відгукуються товариші по роботі. Професію рятувальника обрав за покликом серця. Ще з дитинства його приваблювала, хоч і не легка, зате почесна, справжня чоловіча робота.
Василь Копач

Переглядів: 885 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Kolega  
0
Щиро вітаю пана Володимира. Він уже давно заслужив нову зірочку на погони.

2 Хельга  
0
А особливі вітання начальнику РВ ГУ МНС Володимиру Федоровичу, який отримав звання підполковника! hands hands hands

1 Kolega  
0
Сьогодні День Рятівника. Тож вітаю зі святом усіх співробітників Ружинського районного відділу МНС!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100