Головна » 2010 » Вересень » 9 » Спортсмени району святкують День фізичної культури та спорту
21:48
Спортсмени району святкують День фізичної культури та спорту
Фізична культура і спорт повинні увійти в життя кожної сім’ї, тому що вони – невід’ємна складова частина багатства української культури. Без них неможлива і повна реалізація цінностей

Перед фізкультурним рухом району поставлено завдання докорінної перебудови системи фізичного виховання, надання йому масового характеру. Для розвитку спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи потрібно мати у кожному населеному пункті спортивні майданчики обладнані необхідним інвентарем, щоб у вільний час усі бажаючі могли пограти у футбол, волейбол, баскетбол, шахи, шашки, помірятись силою у піднятті гирі, перетягуванні канату, підтягуванні на перекладині тощо.
У районі проводиться робота щодо пожвавлення фізкультурно-спортивної діяльності. Для послуг тих, хто займається своїм фізичним вдосконаленням в районі налічується 43 спортивних майданчики, 2 майданчики з штучним покриттям, 23 гімнастичних майданчики, 21 спортивний зал, 24 футбольних поля, 2 зали з тренажерами де займаються бодібілдингом та гирьовим спортом.
Спортивні традиції підтримуються у Березянці, Вчорайшому, Роставиці, Чорнорудці, Верхівні, Мовчанівці, Білилівці, Бистрику, Ягнятині, Зарудинцях. Значні здобутки у спортсменів центральної районної лікарні. Слід також відзначити Ружинську та Білилівську гімназії, Вчорайшенську, Топорівську, Чорнорудські, Ягнятинську, Роставицьку, Березянську, Верхівнянську, Мовчанівську, Бистрицьку, Карабчиївську школи. Команди цих колективів завжди беруть участь у районних змаганнях, стають переможцями і призерами.
Значний внесок в розвиток та популяризацію спорту в районі і вчителів фізвиховання М.Ф.Горобця, І.В.Волченка, М.В.Скрипнюка, Л.П.Маслюка, О.І.Маркітана, О.І.Деки, А.Г.Коломійця та П.М.Симона.
Постійно проводяться змагання з футболу, міні-футболу, волейболу, баскетболу, шашок та шахів, армреслінгу, настільного тенісу. Розігруються кубки воїнів-інтернаціоналістів В.Дзюбка, В.Матвійчука та І.Жилка, відомих людей району – М.Гибала, М.Зіневич, М.Елькіна, Ф.Деркача, І.Вершківського, а також кубок присвячений Дню Перемоги та спеціальний кубок від газети «Ружинська земля». Регулярно відбуваються спартакіади школярів, допризовної та призовної молоді.
Спортсмени району беруть активну участь у Всеукраїнських та обласних змаганнях. Команда з бодібілдингу зайняла 2 місце на розіграші кубку України в Калуші, юні футболісти Ружинської гімназії взяли участь у Всеукраїнському турнірі з футболу, неодноразово ставали бронзовими призерами на обласних змаганнях.
Вітання з Днем фізичної культури і спорту ве- теранам В.І.Ананьєву, В.І.Столітньому, М.Ф.Горобцю, М.Г.Кокті, М.Д.Пащенку, В.І.Гончаруку, Є.К.Пецику, О.М.Чеканову, А.Г.Коломійцю, В.П.Радченку, Л.П.Маслюку, В.І.Чернезі, В.П.Ліщуку, М.П.Зозулі, К.П.Чашці, вдячність їм за відданість спорту та своїй професії, за допомогу яку вони надають під час проведення змагань. Здоров’я та радості Вам.
Заслуговують поваги спонсори В.Ф.Зайчук, В.І.Пасічник, М.В.Рябий, О.Ф.Колібаба, М.П.Зозуля, В.І.Галішин, В.І.Рябоненко, М.А.Мороз, О.Д.Дмитренко, А.Я.Цехмейструк за їх підтримку спорту у районі: придбання спортивного інвентарю, проведення районних та сприяння участі в обласних змаганнях.
Допомогу у розвитку спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи надають райдержадміністрація та районна рада, які підтримують наші починання, допомагають не лише порадами, але й матеріально.

Переглядів: 678 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
Мені цікаво, в якій школі працює вчителем фізкультури М.В.Скрипнюк, чи, може правильно читати не вчитель, а тренер?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100