Головна » 2010 » Вересень » 9 » Світлий вересень скликав в школу березянських дітлахів
21:52
Світлий вересень скликав в школу березянських дітлахів
«Світлий вересень знову скликає
В рідні школи своїх дітлахів
І до книжки, до знань закликає,
Щоб учився тут кожен й мужнів…»
Саме такими словами розпочали ведучі Олександра Павлюк та Катерина Гнатюк Свято Знань у Березянській школі, на яке зібралися учні і вчителі, мешканці села, почесні гості. Право внести Державний прапор України було надано кращим учням школи – Андрію Янкевичу, Анастасії Жураківській та Наталії Оленчук.
Директор школи А.А.Білявський привітав усіх присутніх з початком нового навчального року та висловив щиру подяку батькам учнів, керівникам підприємств СТОВ «ММТС-Агро» В.Г.Воропаєву та ТОВ СП «НІБУЛОН» О.О.Вадатурському за надану матеріальну допомогу у проведенні поточного ремонту школи.
Кожен, хто переступив у цей день поріг рідної школи, відчув радісне хвилювання. Адже саме цього дня учні ступили на нову сходинку до знань. А для першокласників – це надзвичайне свято, яке запам’ятається їм на все життя. Тому вони сьогодні такі чепурні і задоволені. На святкову лінійку під музику завели першачків ті, хто зустрічав свято Першого дзвоника востаннє, – учні 11 класу. Вони звернулися з побажаннями до першокласників і прийняли їх до шкільної родини.
На лінійку завітали гості: Знайка і Незнайка, які переконали учнів школи в обов’язковості навчання. Шкільна Королева Знань подарувала першачкам їх перші підручники – Букварик і Ключ Знань, щоб навчалися на «12». На цьому подарунки не закінчилися. Учні 11 класу подарували першокласникам жартівливий портрет першокласника-школяра з великими вухами (щоб чути пояснення вчителя), великими очима (щоб добре бачити маленькі літери на шпаргалках).
Випускники подякували вчителям за їх невтомну працю і подарували їм осінні чарівні букети квітів.
На свято завітали гості: начальник фінансового управління РДА Н.І.Юркова, депутат районної ради В.В.Проскуров, представники СТОВ «ММТС-Агро» В.Г.Воропаєв та ТОВ СП «НІБУЛОН» І.П.Чернега. Вони тепло привітали всіх присутніх зі святом і побажали всяких гараздів: здоров’я, терпіння, успіхів, наснаги. Приїхали вони не з порожніми руками. Першокласникам вручили цінні подарунки, а депутат В.В.Проскуров подарував шкільній бібліотеці енциклопедії з різних навчальних предметів. Керівник СТОВ «ММТС-Агро» вручив грошові премії тим учням школи, які під час літніх канікул працювали на зернотоку господарства.
Потім учні 11 класу звернулися до своїх мам, уклінно дякуючи їм за піклування, адже вони є найрідніші люди і порадники.
Перший дзвоник нового навчального року продзвенів у руках першокласниці Софії Панової та одинадцятикласника Анатолія Грінчука. Урочиста лінійка завершилася і першими зайшли до школи наймолодші учасники свята.
С.М.ЯКИМЧУК

Переглядів: 699 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100