Головна » 2010 » Червень » 3 » Випускний бал для дитсадківців
17:18
Випускний бал для дитсадківців
Теплої весняної днини випускний бал відбувся в білилівському дитсадку. Це перший бал у житті білилівських дошкільнят, коли дівчатка у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті – і водночас прощальний – вальс. У їхньому житті будуть й інші випускні бали у школі, у вищих навчальних закладах, та це свято надовго залишиться в серцях і пам’яті дітей, як найнеповторніше та найнезабутніше. І, згодом, через роки, побачивши на фото наївні і щирі посмішки своїх друзів, кожен згадає своє дитинство.

Із напутніми словами до випускників звернулися їхні молодші друзі. Вони побажали їм «писати контрольні лише на відмінно, на уроках не крутитись і на 12 лише вчитись», «бути дружніми і привітними дітьми». Після чого, закружлявши у танку, маленькі випускники подарували іграшки своїм наступникам.
Завітали на свято до малечі і Королева Знань та Королева Мудрості, які перевірили, чи гарно підготувалися діти до навчання у школі. А згодом своєрідне випробування провів і Букварик: він роздав картинки з літерами, із яких малеча мала скласти слова «Дитячий садок». Діти метушилися, шукаючи потрібні літери, та згодом таки змогли відгадати букварикову загадку, адже це було таке знайоме та рідне для них місце.
Зворушливі виступи малечі, яка розповідала, ким хоче стати в майбутньому, не залишили байдужими нікого із присутніх.
– Незалежно від того, ким ви станете в майбутньому чи президентом, чи депутатом, акторкою чи дипломатом, мером чи банкіром, - завжди залишайтеся справжніми людьми, – наголосила вихователь дитячого садка М.В.Білоус.
Це свято у рідному садочку з дитячим сміхом і дитячим щебетом, хоча і з легким смутком розлуки, залишиться назавжди світлою згадкою для дітлахів...
Аліна ЗІНЬКОВА
Переглядів: 967 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100