Головна » 2010 » Червень » 3 » Визначено напрями економічних реформ у районі
17:19
Визначено напрями економічних реформ у районі
Нещодавно в Україні створено Комітет з економічних реформ як консультаційно-дорадчий орган при главі держави, який очолив особисто Президент України В.Ф.Янукович.
Серед головних завдань Комітету – відпрацювання на основі кращого світового досвіду загальнодержавної стратегії економічних реформ, направлених на реалізацію передвиборної програми Януковича «Україна – для людей». Комітет також визначатиме напрями, пріоритети, механізми здійснення необхідних економічних реформ і готувати відповідні законопроекти для внесення Президентом на розгляд Верховної Ради.
Вслід за главою держави створення відповідних комітетів розпочато у всіх областях, районах та містах. Розпорядженням голови Ружинської районної державної адміністрації В.С.Бондарчука від 16.04.2010 року №194 було створено районний комітет з економічних реформ. Основними завданнями комітету є визначення напрямів, пріоритетів, механізмів впровадження в районі економічних реформ, розробка пропозицій щодо законопроектів, проведення громадських обговорень програм економічних реформ та механізмів їх впровадження. До складу комітету увійшли начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники установ та організацій району.
19 травня 2010 року було проведено організаційне засідання районного комітету з економічних реформ, на якому було визначено першочергові напрями, завдання, пріоритети та принципи економічних реформ в районі, виходячи з державних та обласних завдань.
На основі визначених напрямів було створено три тимчасові робочі групи, які очолили заступники голови райдержадміністрації:
1) «Реформування соціальної сфери і підвищення рівня життя»;
2) «Модернізація сільськогосподарського виробництва та розвиток інфраструктури»;
3) «Сталий економічний розвиток району, інвестиції».
Начальникам управлінь та відділів райдержадміністрації доручено сформувати пропозиції та бачення щодо здійснення відповідних реформ у підвідомчих галузях та сферах діяльності з подальшим їх поданням обласному комітету з економічних реформ для направлення на розгляд вищим центральним органам виконавчої влади щодо внесення змін до нормативно-правових актів України.
Управління економіки РДА

Переглядів: 582 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100