Головна » 2010 » Червень » 3 » ЗАПОБІГТИ! ВРЯТУВАТИ! ДОПОМОГТИ!
16:39
ЗАПОБІГТИ! ВРЯТУВАТИ! ДОПОМОГТИ!
Як свідчить статистика, протягом поточного року на території району однією з домінуючих причин виникнення пожеж було необережне поводження з вогнем. З метою профілактики виникнення пожеж внаслідок необережного поводження з вогнем, недопущення травмування та загибелі людей у випадку різних надзвичайних ситуацій керівництво Ружинського РВ ГУ МНС України в Житомирській області вирішило провести у навчальних закладах району акції під гаслом «Запобігти! Врятувати! Допомогти!».
25.05.2010 року на базі Ружинської гімназії відбувся про- філактичний захід, що включав показ практичних дій підрозділу пожежно-рятувальної служби Ружинського району під час ліквідації пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Участь в акції взяли також підрозділи пожежно-сторожової охорони (ПСО) сільськогосподарських підприємств Ружинського району. Присутні оглянули пожежно-технічне обладнання та аварійно-рятувальні засоби, якими забезпечені пожежний та аварійно-рятувальний автомобілі.
Працівники райвідділу МНС продемонстрували в дії основну пожежну техніку та обладнання, різноманітні види первинних засобів пожежогасіння та способи приведення їх у дію, учасники акції приміряли одяг та спорядження пожежного.
Учасники заходу долучилися до профілактичної бесіди про дотримання правил безпечної життєдіяльності, обережного поводження з вогнем, правил поведінки на воді, дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.
Ружинський РВ ГУ МНС України в Житомирській області планує зробити такі заходи традиційними, щоб молодь долучалася до профілактики небезпечних подій, була обізнана з правилами поведінки у випадку пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
Сергій ІСЬКОВ

Переглядів: 686 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100