Головна » 2010 » Вересень » 9 » Запросила осінь до навчання школярів
21:55
Запросила осінь до навчання школярів
Ось і закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. І хоч як не шкода з ним розлучатися, та, мабуть, всі школярі чекали на неповторне та незабутнє Свято знань із особливим трепетом. Адже цей день дарує нові зустрічі друзям, відкриває нові шляхи, народжує нові мрії та надії.
На святкову лінійку в Білилівці зібралася уся гімназійна родина. Привітати учнів завітали завідувач районним методкабінетом О.Б.Коляновський, сільський голова О.М.Прокопчук, голова ради з освіти гімназії місцевий священик М.І.Маркевич, а також батьки і друзі учнів.
Привітна школа цьогоріч відкрила свої двері перед 32 першокласниками, які міцно тримаючись за батьківські руки, з допитливістю та непідробною цікавістю розглядали все довкола. Для них сьогодні все вперше – перший клас, перша вчителька, перший зошит та перший дзвінок, який, лунаючи сріблястим передзвоном, зібрав першачків на перший в їхньому житті урок.
Дещо незвичним було свято й для п’ятикласників, які відтепер – гімназисти. З напутніми словами, побажаннями перемог у всіх олімпіадах та конкурсах до «новоспечених» гімназистів звернулися старшокласники, які на згадку подарували їм сову – символ знань та мудрості.
Доєднався до дружної когорти білилівських вчителів і новий колега. Відтепер трудове навчання та інформатику гімназистам викладатиме А.А.Дзюба.
– Це свято особливе, адже воно стосується кожного з нас. Тих, хто вже вчився, вчиться чи буде вчитися. Відтепер розпочинається важка робота для всіх нас, оскільки нам є куди «рости». Разом з вами, любі гімназисти, ми зробимо все можливе, щоб Білилівську гімназію знали далеко за межами району, як навчальний заклад, який дає своїм випускникам гарні та змістовні знання. За період літніх канікул ми зробили все можливе, щоб ще більше покращити умови навчання наших дітей. Так уже замінено 170 м2 підлоги, побудовано дві спортивних роздягальні, обладнано внутрішні санвузли, 240 тис. грн. витрачено на ремонт даху, замінено водопровідні труби та уже закінчується ремонт гімназійного спортзалу, – наголосив директор гімназії В.І.Ямковий.
А насамкінець випускник І.Садовий та першокласниця С.Макєєва подали шкільний дзвінок, який повів гімназистів осяйною і часто нелегкою дорогою – дорогою знань, нових сподівань і звершень.
Аліна ЗІНЬКОВА

Переглядів: 617 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 10
10 kulunka  
0
Правильно розумієш)))))))) biggrin biggrin biggrin

9 Kolega  
0
Я пойняв, без бокала нема вокала. Нє вопрос, буду в Ружині організую.

8 kulunka  
0
biggrin biggrin biggrin Будь ласочка))) Але я ще тобі не розповіла)))))

7 Kolega  
0
Оце я розумю друг!!!!! Дякую! respect

6 kulunka  
0
Я тобі відкрию секрет))))) як можна без телепорта скрізь встигати))))))))))) biggrin biggrin biggrin

5 Kolega  
0
Круто, чесно кажучи, трохи давить наша українська жаба - у мене такого телепорта немає, а так хочеться. Може, скинете адресу постачальників, га?

4 kulunka  
0
Да я така.... я можу)))))))

3 Kolega  
0
Нічого собі ваш шеф розщедрився... В наш час телепорт - задоволення з недешевих та й дефіцитне. Хоча, з іншого боку, економія на бензині і квитках. Сподіваюся редакційний агрегат - не китайської зборки, бо кажуть, що умільці Піднебесної трохи халтурять. В такому ж ділі, як телепортація, це не припустимо, а то захотів у Ягнятин, а вийшов у Княжиках. Як хоч потім додому повертайся. Чи у вас, може, двосторонній телепорт?

2 Хельга  
0
В редакції просто стоїть телепорт ))) Вона телепортувалась ))) biggrin biggrin biggrin

1 Kolega  
0
Слухай, Аліна, а як ти потрапила у Білилівку на свято? Я ж з тобою 1 вересня після 10 ранку розмовляв у чаті. Ти, що умієш силою свого розуму пронизувати час і простір - зараз тут у Ружині, а за мить уже - в БІлилівці? Чудасія якась... Уважаю!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100