Головна » 2010 » Червень » 25 » «Зірки» і «зірочки»
13:59
«Зірки» і «зірочки»
Ось уже два тижні увага прихильників футболу всього світу прикута до чемпіонату світу,що проходить в ПАР, де найкращі збірні світу виборюють право називатись кращою командою планети.
Безперечно за рівнем майстерності гравців, організації турніру і т.ін. чемпіонат району, як кажуть, і поруч не стояв, проте пристрасті, які вирують на футбольних полях та за їх межами, навряд чи поступаються африканським. Отож про все по порядку.
Минулої суботи молодіжна та ветеранська збірні району приймали гостей з Андрушівки. І якщо ветерани свій матч звели внічию 1:1. то молодіжна впевнено перемогла 3:1. Голи забивали Руслан Костюмінський, Євген Саківський та Юрій Афійчук.
А черговий шостий тур чемпіонату району не приніс особливих несподіванок. Відкривали його «Медик» та «Постол» і хоч першими забили гості, проте господарі, підсилені «легіонерами», змогли не тільки відігратись, але й перемогти 3:1. «Нива» Березянка «винесла» ФК Ружин 7:0, бистріїївський «Колос» поступився ДЮСШ 1:4. Певно, найцікавішим видався матч «Юності» проти лідера першості «Дизельтеха». Зарічанці довгий час передували та втримати перемогу не змогли та ще й пропустили досить суперечливий третій м’яч і в підсумку поступилися 2:3. Роставицькі футболісти поступилися вдома сусідам із Чорнорудки 1:2 і бистричани не змогли нічого вдіяти із атаками «Ветерана». Результат більш ніж промовистий: 0:11. Шість голів у складі діючого чемпіона забив Женя Саківський, на будь який смак, що й не дивно – адже він гравець команди вищої ліги першості країни з футзалу, кандидат до збірної України, а нині перебуває вдома у відпустці і демонструє майстер-клас для молодих спортсменів.
До речі, двоє юнаків з Ружина: Богдан Шоломіцький та Влад Лабенський успішно склали складні іспити і зараховані до досить солідного спортивного інтернату і мають гарні шанси із «зірочок» засвітитись справжніми «зірками». Якщо будуть наполегливо працювати. Хочеться щиро побажати хлопцям успіху, нехай прославляють наш край на спортивних майданчиках країни та віддати належне їх тренеру Олексію Івановичу Маркітану за плідну роботу.
Турнірна таблиця першості району
Перша графа – місце, друга – команда, третя – ігри, четверта – виграші, п’ята – нічиї, шоста – програші, сьома – очки
1. «Дизельтех» 6 6 0 0 18
2.»Нива» Березянка 6 5 1 0 16
3. «Олімп» 6 5 0 1 15
4. «Ветеран» 5 3 1 1 10
5. «Медик» 6 3 1 2 10
6. «Постол» 5 3 0 2 9
7. «Юність» 6 2 0 4 6
8. ДЮСШ 6 1 2 3 5
9. «Зірка» 5 1 0 4 3
10. «Нива» Бистрик 6 0 2 4 2
11. ФК Ружин 6 0 1 5 1
12. «Колос» 3 0 0 3 0
Михайло Стрільчук
Переглядів: 762 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
Пам'ятаю, у ті далекі часи, коли "зірка" Андрія Шевченка тільки засвітилася на футбольному небосхилі, усі 13-14-15-річні хлопці з нашого двору хотіли попасти у школу ФК "Динамо". Дехто навіть їздив туди з батьками на оглядини, але... не судилося. Хоча наша дворова команда "три зіки" свого часу обігрувала усі дворові команди Ружина та Заріччя і навіть хлопці іноді їздили грати у Роставицю та Бистрик. Напевно, сьогодні, коли так розвинувся футбольний чемпіонат району, мало хто пам'ятає, що раніше у Ружині було досить розвинуте і популярне таке явище, як: "дворовий футбол".
Так, ще ті тоді були часи. Це зараз у Ружині є спортивна школа, а тоді в "голодні" дев'яності мусили самі тринуватися і грати не на новому стадоні із штучним покриттям, а на асфалльті біля будинку або на ще старому стадіоні біля райвідділу освіти, який підлітки між собою називали "старою школою".
От такий колись був час - важкий, але, водночас, найкращий у житті. Час нашого невгамовного дитинства.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100