Головна » 2010 » Січень » 27 » Звернення голови райдержадміністрації Н.О.Туранської до жителів Ружинщини
12:38
Звернення голови райдержадміністрації Н.О.Туранської до жителів Ружинщини

7 лютого 2010 відбудеться другий тур виборів Президента України. Це – важлива  подія для країни та суспільства. Від того, як пройдуть вибори, і яким буде їхній результат, залежить шлях, яким прямуватиме Україна в наступні роки.

Україна – демократична держава, в якій громадяни мають право вільно обирати Президента країни. Це право – велике досягнення, але воно на кожного громадянина накладає і велику відповідальність. Тому закликаю всіх виборців Ружинщини в день голосування прийти на виборчі дільниці та зробити усвідомлений вибір.

В світі немає держави без керівництва. Якщо ми будемо байдужі до виборів Президента – цей вибір все одно буде зроблений, але вже без нашої участі. Цього не можна допустити, адже реалізація права вибору – це громадянський обов’язок.

Закликаю кожного у своєму виборі керуватися не особистою вигодою, а усвідомленням блага суспільства, моральними критеріями та власними світоглядними переконаннями. Застерігаю всіх – не дайте себе купити, не продавайте свій голос за гроші, подачки чи обіцянки. Гроші можна витратити за один раз, обіцянки можуть виявитися даремними, а зроблений Вами вибір визначатиме напрямок руху держави наступні п’ять років. Будьте гідними високого звання Людини й Громадянина.

У Ружинському районі перший тур виборів Президента відбувся без суттєвих порушень, без надзвичайних ситуацій. Це підтверджує той факт, що органи виконавчої влади в районі належним чином забезпечили покладені на них підготовку і проведення виборів 17 січня 2010 року.

Переконана, що й під час голосування 7 лютого ситуація в районі буде спокійною, адже виконавча влада спрямовує всі свої зусилля, аби і в другому турі усі виборці змогли реалізувати своє виборче право.

Звертаюсь до всіх, від кого залежить прозоре, чесне й справедливе проведення виборів, – членів виборчих комісій, політиків, суддів та правоохоронців – пам’ятайте про свою відповідальність перед  українським народом і Законом.


                                                                        Н.О.Туранська,

                                                                        голова Ружинської 

                                                                       районної державної адміністрації      

 

 

Переглядів: 688 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100