Головна » 2010 » Січень » 15 » Звичайне диво для дітей-сиріт
09:57
Звичайне диво для дітей-сиріт
Новорічні урочистості, багато подарунків, святковий концерт та теплі вітання від спонсорів свята у переддень Нового року лунали на адресу тих дітей Ружинщини, які волею долі залишилися без батьківського піклування. Але вони не зосталися наодинці з лихом, яке важко пережити навіть дорослому: родиною для цих діток стали прийомні сім’ї, які оточили їх турботою, добротою, любов’ю. Сорок одна дитина-сирота в районі виховується у сім’ях піклувальників, тож цього дня дорослі влаштували їм справжнє свято.
Зі сцени районного будинку культури на святі «Звичайне диво» лунали добрі слова про кожну дитину та тих людей, які стали для неї родиною: дідусів, бабусь, прийомних батьків і піклувальників, які щоденно поруч з дитиною, які навчають, дарують тепло своєї душі дітям зі статусом сироти. 
Привітала дітей з Новим роком голова райдержадміністрації Н.О.Туранська. «Я вклоняюсь тим, хто став піклувальником для цих діток. Ви заслуговуєте на людську повагу, на вдячність не лише ваших дітей, а й всіх нас. Господь не залишає без уваги тих, хто допомагає дітям, тому я вірю, що вас чекає життя, сповнене любові і радості», — сказала Ніна Олександрівна та подякувала представникам церков, політичних партій за те, що відгукнулися і надали допомогу у такій добрій і благородній справі — подарувати святковий настрій дітям.
Вітала з Новим роком дітей та вручала піклувальникам Подяки за гарне виховання дітей начальник служби у справах дітей РДА Т.А.Драчук. Діти ж, у свою чергу, декламували вірші, уривки з поетичного доробку улюблених авторів, співали пісень для організаторів свята – райдержадміністрації, громади Української Православної Церкви Святої Параскеви Житомирської єпархії смт Ружин, громади Парафії Святої Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ Київського Патріархату, Ружинської громади церкви Євангельських християн-баптистів, районної організації Товариства Червоного Хреста України, представників політичних партій.
Солодощами, іграшками та подарунками від райдержадміністрації вітали діток Дід Мороз та Снігуронька. Біблію для молодих християн і солодкі подарунки вручив юним винуватцям свята настоятель Української Православної Церкви Святої Параскеви Житомирської єпархії смт Ружин ієрей Володимир Бринзюк. Подарункові набори з солодощів та іграшок, придбаних за кошти громади Парафії Святої Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ КП та нашого земляка генерального директора Українсько-Британського спільного підприємства «Комора» з м.Києва Олега Репецького, вручив настоятель Парафії ієрей Андрій Яким. Пресвітер церкви Євангельських християн-баптистів В.І.Поліщук подарував кожній дитині «Новий Заповіт» та набори солодощів. Вітання, побажання добра, щасливого довголіття, успіхів у навчанні та подарунки – біле тигреня-рюкзачок із цукерками всередині – передала кожній дитині представник народного депутата України Руслана Лук’янчука голова районної організації ВО «Батьківщина» Н.Г.Скавінська.
Громада церкви Євангельських християн-баптистів виконала для учасників свята псалом, а вихованці гуртка художньої самодіяльності районного будинку культури та дитячої музичної школи подарували всім присутнім гарний концерт. Запальні танці у їх виконанні, вальс на фортепіано в чотири руки (Оксана Кравчук і Світлана Шуляк), вальс на акордеоні (Валерій Шевчук) і прекрасні дзвінкі голоси юних співаків подарували дітям та їх піклувальникам приємні миті та чудовий новорічний настрій.
Людмила БУДКО

Переглядів: 967 | Додав: zmya | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100