Головна » 2010 » Травень » 13 » 02 повідомляє
14:16
02 повідомляє
У квітні 2010 року мешканець с.Вчорайше відкрито заволодів продуктами харчування у магазині «Діана» в Ружині. Працівники міліції одразу встановили особу винуватця та затримали його. Триває слідство.
* * *
У квітні поточного року у селі Шпичинці місцевий мешканець, скориставшись з відсутності господині, викрав гроші з її будинку. Особу підозрюваного встановлено, за фактом злочину триває слідство.
* * *
У с.Бистрик місцева мешканка у стані алкогольного сп’яніння на ґрунті особистої неприязні ножем нанесла своїй односельчанці важкі тілесні ушкодження. За фактом злочину триває слідство.
* * *
Ружинським РВ УМВС України в Житомирській області з травня 2010 року проводяться заходи під умовною назвою «МАК–2010», тому нагадуємо про те, що посів маку та рослин коноплі на присадибних земельних ділянках карається законом.
За статтею 1062 Кодексу України про адміністративні правопорушення – незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель – тягнуть за собою накладення штрафу від вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
За статтею 310 Кримінального кодексу України незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель караються штрафом від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Переглядів: 665 | Додав: zmya | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100