Головна » 2010 » Березень » 26 » Кубок «РЗ» — у Сквирі
08:37
Кубок «РЗ» — у Сквирі

Двадцятого і двадцять першого березня в Ружині на футбольному майданчику зі штучним покриттям відбувся традиційний турнір на кубок газети «Ружинська земля». 

У змаганнях взяли участь дванадцять команд, в тому числі команди з міста Сквира (ФК «Ветеран») та села Макарівка Попільнянського району. Двадцятого березня футболісти змагалися за вихід у півфінал, а вже 21–го відбулися фінальні зустрічі. Першу гру провели команди «Олімп», с. Чорнорудка, та футболісти с. Макарівка. Гра завершилась з рахунком 3:2 на користь чорнорудських гравців. Друга гра відбувалась між командами ФК «Ветеран» та «Іскра»-ДЮСШ селища Ружин. Спочатку вигравали юні футболісти з Ружина. Їм вдалося забити красивий гол і вивести свою команду вперед. На жаль, нашим футболістам забракло досвіду та майстерності. Ветерани зі Сквири здобули переконливу перемогу з рахунком 4:2. Отож у фіналі зустрілись команди ФК «Ветеран» та «Олімп». Чорнорудські футболісти відкрили рахунок, але у другому таймі досвідчені гравці зі Сквири упродовж п’яти хвилин, забили три голи у ворота суперників і з рахунком 4:2 здобули перемогу. Переможцям турніру вручено перехідний кубок та грамоту першого ступеня. Команді з Чорнорудки вручено грамоту другого ступеня.
За третє місце боролись команди «Іскра»-ДЮСШ, тренер О.Маркітан та макарівці. З рахунком 5:1 перемогли юні футболісти з Ружина. До речі, свій внесок у перемогу вніс наймолодший гравець команди «Іскра» Віталік Миколайчук, який після вдалого маневру забив гол у стилі Герда Мюллера.
Володимир Агеєв

Переглядів: 803 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100