Головна » 2009 » Жовтень » 21 » Лікарі українських автошляхів
22:21
Лікарі українських автошляхів

Транспортна система України виходить на все більш високий рівень. Сучасні транспортні шляхи стають ознакою модернізації життя, свідченням стабільного та динамічного розвитку 
держави.
Сьогодні важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства району та життєдіяльність населених пунктів.
На території нашого району працює автодорожнє підприємство «Ружинський райавтодор», яке обслуговує 256,9 кілометрів доріг. Очолює організацію В.ІМаркітан — принциповий, добропорядний та справедливий керівник. Тридцять робітників не покладаючи рук трудяться для покращення стану шляхів, зменшення аварійності та збільшення безпеки всіх учасників руху.
За дев’ять місяців 2009 року «Ружинський райавтодор» власними силами виконав робіт на 1382,2 тис грн. Із загального обсягу виконано робіт за договорами на 165,4 тис грн, для служби автомобільних доріг на 1216,8 тис грн, на експлуатаційне утримання шляхів використано 751,9 тис грн, проведено поточний ремонт автошляхів із використанням 464,9 тис грн.
Проте навіть зараз, коли фінансування з боку держави недостатнє, працівники «Ружинського райавтодору» трудяться не покладаючи рук. Сьогодні вони проводять запланований ремонт автодороги Ставище – Попільня – Ружин, кошти на який підприємству виділи із державного бюджету.
КРАЗом, що підвозить відсів на дорогу, керує шофер А.Г.Федун, який працює на підприємстві уже понад 25 років. «Він – не тільки порядний та добросовісний підлеглий, а й друг та порадник для молодших товаришів. Техніка на якій працює Анатолій Григорович завжди в належному технічному стані та готова до роботи, — зазначає В.І.Маркітан». Разом із А.Г. Федуном планування відсіву на дорозі здійснює автогрейдерист В.І.Ступак, а на встановленні дорожніх знаків та віх для підготовки доріг в осінньо-зимовий період працюють й інші дорожні працівники.
Час від часу автопарк підприємства поповнюється новими машинами. Так в минулому році отримали автомобіль КДМ для розкидання протиожеледних матеріалів, на якому працює М.Є.Філіпов. Та зараз чекати допомоги немає звідки, тому покладаються дорожники лише на власні сили. Так уже сьогодні вся техніка шляховиків технічно підготовлена до роботи взимку. «Адже зробити потрібно ще багато, та що найнеобхідніше — закінчити ремонт дороги Ставище-Попільня-Ружин, а також підготувати та утримувати шляхи, які перебувають під нашим патронатом, в осінньо-зимовий період», — наголосив керівник підприємства.
Шановні працівники дорожніх служб! Ваша праця безцінна, адже саме Ви слідкуєте за дорогами, які є тими незамінними артеріями, що сполучають наш район не тільки з іншими регіонами України, а й з сусідніми державами. Ви – лікарі автошляхів нашої держави. Отож в переддень вашого професійного свята, бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та благополуччя. Адже відома мудрість свідчить, що людина у якої щаслива родина, й роботі віддається вдвічі інтенсивніше.
Аліна ЗІНЬКОВА
Переглядів: 819 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100