Головна » 2009 » Жовтень » 11
Під таким девізом у Ружинській гімназії відбулося свято, приурочене Дню працівника освіти. Учасники урочистостей із захопленням долучилися до казкового дійства, організованого учнями одинадцятих класів під художнім керівництвом класних керівників В.Г.Шукалович, Л.М.Стадник та А.П.Павлік.
Цього дня вчителі гімназії почувалися справжніми героями свята, адже всі пісні, поезії, хореографічні постановки та кумедні інсценівки були адресовані їм – педагогам, наставникам, першим порадникам у житті школяра.
Привітала колег директор Ружинської гімназії Г.І.Гурська, яка побажала їм міцного здоров’я, натхнення, терпіння та хороших учнів, які стануть гордістю гімназії та своїх вчителів. Галина Іванівна також подякувала батькам за виховання дітей, побажала їм бути опорою для своїх дітей у всіх їх починаннях. Заступник директора гімназії Г.М.Вардецький передав вітання керівництва обласного управління освіти, побажав вчителям здобутків на педагогічній ниві.
Подяки від дир ... Читати далі »
Просмотров: 1257 | Добавил: zmya | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

вітають, милуючи очі, найпрекрасніші жоржини та хризантеми, коли бабине літо своїми мережаними візерунками прикрашає все довкола, своє професійне свято відзначають люди, завдячуючи яким, ще змалечку кожен з нас подорожував Країною Знань, формувався як особистість, відкривав свої таланти, розвивав свої вміння… Вони навчали, допомагали визначитися із майбутньою професією, а у скрутні хвилини підтримували порадою та добрим словом. Ці надзвичайно добродушні, мужні та віддані своїм учням люди – це вчителі.

Свято, приурочене Дню вчителя, яке відбулося у районному будинку культури, розпочалося вітальними словами ведучих Н.Л.Котлярчук та В.І.Ямкового із Білилівської гімназії, після чого прозвучав гімн всіх вчителів — пісня «Вчителько моя» у виконанні І.Лущан. Пісенні вітання дарували педагогам району Л.Іллюк, Р.Іллюк, Ю.Мацюк, учениці Ружинської гімназії Ю.Андріїшина та С.Шуляк, В.Шевчук, І.Каменчук із Чорнорудки, шоу-група «Посмішка» та танцюва ... Читати далі »

Просмотров: 1396 | Добавил: zmya | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Для того, щоб у наступному році виростити високий урожай зернових та зернобобових культур, необхідно уже в цьому році закласти міцну основу. Цю прописну істину добре засвоїли усі господарники і відразу ж після жнив розпочали підготовку грунту під озимі культури. Як тільки підішли строки, розпочали посівну кампанію. Хоча дещо із запізненням, оскільки всі чекали дощу, а його не було протягом місяця, та й зараз немає. І все ж, незважаючи на важкий сухий грунт, трактори та сівалкові агрегати безупину працювали у полі. Так за оперативними даними управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, станом на шосте жовтня загалом в районі засіяно 13354 га землі, на полях високотоварних сільськогосподарських підприємств озимі посіяні на площі 9609 га. Крім цього 3931 гектар озимого ріпаку. Це 68% запланованого. У деяких господарствах ця робота уже завершена. Зокрема, в СВК «Ружинський» за плану 775 гектарів засіяно 112% площ, у ТОВ СП «НІБУЛОН» заплановано 450 га – п ... Читати далі »
Просмотров: 793 | Добавил: zmya | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

25 травня 2009 року Ружинським районним управлінням юстиції зареєстровано Ружинське районне польське культурно-освітнє товариство імені Ернеста Маліновського.
Метою діяльності цього товариства є відродження польської культури; виховання високих моральних якостей у людей; підтримка дружніх стосунків з братніми народами у відповідності з найвищими гаслами: Воля, Рівність, Братерство, Мир і Дружба, Віра, Надія, Любов; встановлення зв’язків та підтримання контактів з групами, товариствами та установами на території України, Польщі та інших країн. Емблемою Товариства є червона троянда (ружа).
Одним із провідних напрямків діяльності Товариства є навчання польської мови, яке здійснює голова Товариства Войцех Габріельські на післяурочних заняттях в Ружинській гімназії. Діє також група з навчання польської мови для дорослих, планується розпочати регулярне вивчення польської мови в Зарудинецькій загальноосвітній школі. Молодь, яка має польс ... Читати далі »
Просмотров: 1517 | Добавил: zmya | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

«Щоденна діяльність санітарного працівника вимагає не лише високого професіоналізму, а й глибокого розуміння важливості дорученої справи, непохитності у відстоюванні інтересів населення, мужності у виконанні свого професійного обов’язку»

Санітарно-епідеміологічна служба відзначчила своє професійне свято. Служби, безпосереднім завданням якої є охорона здоров’я людей. І ключову роль у цій нелегкій справі відіграють лікарі-профілактики: гігієністи, епідеміологи. Ми, працівники профілактичної медицини, достеменно знаємо, що запобігти хворобі, відвернути її від людини – то є справа, якій варто присвятити життя. Саме так чинили наші попередники, коли задля боротьби зі страшними епідеміями, ризикуючи власним життям, вивчали дію збудників інфекційних хвороб, йшли в епіцентр інфекційних вогнищ, локалізуючи, призупиняючи і перемагаючи у найстрашнішій війні – війні з невидимим во ... Читати далі »

Просмотров: 999 | Добавил: zmya | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Найактуальніші питання району розглянули та обговорили члени колегії та керівники управлінь, відділів, служб РДА, інших районних установ на черговому засіданні колегії районної державної адміністрації.

Про виконання розпорядження голови облдержадміністрації №158 «Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати і рівень оплати праці на підприємствах усіх форм власності» поінформував заступник начальника управління праці та соціального захисту населення В.М.Скрипаченко, яка зазначила, що станом на 29 вересня 2009 року загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по підприємствах району становить 297,9 тис. грн. Серед них підприємства-банкрути боргують 167,3 тис. грн (СТОВ «Агросвіт» – 100,1 тис. грн, СФГ «Городок» – 67,2 тис. грн), економічно неактивні підприємства – 89,8 тис. грн (88,7 тис. грн – СТОВ «Відродження Поділля», 1,1 тис. грн – ПП «Злагода»), економічно активні – 40,8 тис. грн (14,9 тис. грн – ТОВ «Ружинська будівельна керамі ... Читати далі »

Просмотров: 791 | Добавил: zmya | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Міні-чат

100