Головна » 2010 » Березень » 19 » Мелодії весни
21:04
Мелодії весни
На вулиці лагідний весняний вітерець вигравав мрійливу мелодію на променях сонця, мелодію, створену для чарівної жінки. А в дитячій музичній школі юні скрипалі, піаністи, гітаристи для своїх мам, бабусь, сестричок з нот склали цілий барвистий букет вітань з нагоди 8 Березня. Вихованці Світлани Миколаївни Чайки та Світлани Олександрівни Григоренко, початківці і випускники, усі разом вони подарували щире свято, ніжне, як сама весна.
Найтонші струни в серцях присутніх зачепили відомі мелодії у виконанні Софії Завірюхи, Інни Сосулі, Павліни Миколюк, Оксани Коломієць, Лілії Годованюк. Вальс і полька, бездоганно виконані Оксаною Кравчук та Світланою Шуляк на фортепіано в чотири руки, так і кликали до танцю. Пісенні вітання присутнім подарували також випускниці музичної школи – Анна Ревун та Діана Осавольчук. (До речі, Діана, отримавши музичну освіту в Ружині, продовжує обраний шлях – навчається в Бердичеві на вчителя музики.) Однак талановиті діти, як кажуть, талановиті у всьому: учасниці концерту крім того ще й співали, декламували вірші. Дівчатка показали уміння працювати як сольно, так і в дуетах.
Весняними пролісками, радісною капеллью бриніли гітари в руках Ярослава Ткачука, Дениса Ганського, Ольги Сивак, Діани Пилипчук, Богдана Шоло-міцького, Андрія Осаволюка, Аліни Безкоровайної, Кості Чехуна, Сергія Мацюка, Максима Данюка, Юлії Ільчук, Марини Куничук, наспівував баян Богдана Ільчука. Гармонійно доповнювали святкове дійство пісні у виконанні Вікторії Панченко та Андрія Григоренка. (Андрій теж продовжує торувати мистецький шлях – навчається в Житомирському музичному училищі). Канвою для усіх цих мелодій простелилась розповідь С.М.Григоренко про жінку-матір, жінку-дружину під акомпанемент на фортепіано Л.О.Зубович.
Мелодії весни цього дня лунали для жінок як ніжний подарунок, зітканий зі світла, ласки і любові.
Ольга МОЛЯВЧИК

Переглядів: 1131 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100