Головна » 2010 » Березень » 19 » Налаштовують сівалкові агрегати
21:11
Налаштовують сівалкові агрегати
Незважаючи на прохолодну погоду у ці морозні березневі дні в майстерні СВК «Ружинський» – гаряча пора. Завершуються ремонтні роботи з підготовки техніки до посівної. В цей час налагоджують сівалкові агрегати. Судячи з інтенсивної праці, можна зробити висновок, що механізатори зацікавлені в тому, щоб їхня техніка була добре відремонтована і без перебоїв працювала на весняному полі.

– Хлопці працюють на совість, – зауважує головний інженер господарства В.В.Добрянський, який безпосередньо керує ремонтними роботами і забезпечує майстерню необхідними запасними частинами та деталями для тракторів й агрегатів. – Вони зацікавлені в тому, оскільки справною технікою зможуть виконати запланований обсяг робіт на посівній і відповідно – отримати грошову винагороду. Завдяки сумлінній праці наших механізаторів протягом зимового періоду фактично вся техніка готова до виходу в поле. Звичайно, не все вже зроблено так ідеально, щоб уже нічого не робити. Ще, скажімо, потрібно в окремих агрегатах замінити певні деталі, десь пофарбувати старе крило трактора тощо. Добре попрацювали і продовжують трудитися на цій ділянці роботи слюсар-наладник і моторист С.М.Яремчук, який якісно ремонтує двигуни та коробки передач. До речі, всі наші механізатори, які постійно ремонтують свою техніку, стали і хорошими слюсарями. Це основна ударна сила під час весняно-польових робіт, на жнивах та й восени. Це О.П.Бромірський, С.Ф.Осяк, О.В.Кулибаба, О.В.Константінов, А.С.Здовбіцький, В.А.Плаксін, В.М.Яськович, О.А.Шимон, М.В.Ярощук. Нещодавно до нас влаштувався на роботу, поки що на випробувальний термін, хлопець із Шпичинець О.К. Алієв. Він старається і намагається влитися у наш колектив. Показує приклад у роботі бригадир тракторної бригади М. Л. Сорокін.
З усього видно, що колектив механізаторів у СВК «Ружинський» працьовитий, дружний, згуртований і, що основне, переживає за долю майбутнього урожаю.

В.ВАРВАРИЧ

Переглядів: 717 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100