Головна » 2010 » Травень » 21 » Немиринчанин врятував дитину
14:27
Немиринчанин врятував дитину

Максим без роздумів поліз у криницю – необхідно було рятувати малюка
Братики Віталик та Андрійко Котлові приїхали з татом провести безтурботне літечко у бабусі Наді в Немиринцях. Обом їм по три з половиною роки – вік, у якому хочеться «дослідити» все навколо. Та хлопчаків підстерегла справжня біда.
Як повідомила редакції газети Ольга Ткачук, надвечір 10 травня, коли всі дорослі були зайняті господарськими справами, діти гралися на вулиці. Та раптом пролунав тривожний крик. Віталик упав у криницю, що по вулиці Рильського. Братик прибіг додому по допомогу. На щастя, у цей час до Котлових завітала сусідка Надія Кривогубченко, яка покликала свого онука.
Двадцятиоднолітній Максим Яремчук без роздумів по тросові спустився в криницю. Там на глибині 12 метрів, вчепившись за дужки відра, чекав на порятунок малюк. Його болонєва куртка спрацювала як рятувальний жилет: надулась і тримала хлопчика на поверхні води. Максим посадив «горе-дослідника» у відро, яким його й підняли наверх.
Рятувальник Максим працює на місцевому фармзаводі «Ян». Коли односельці запитують, чи не страшно було лізти в криницю, відповідає: «Я в то й час про це не думав, я думав, як спасти дитя».
Такий насправді геройський вчинок заслуговує найвищої похвали і найтепліших слів подяки.
Переглядів: 710 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 3
3 тринадцять (13)  
0
Слава Україні!
Героям - слава!

2 килинка  
0
Радує те, що у нашому районі такі мужні хлопці ще не перевелися)))))

1 Ира  
1
нажаль зараз мало є таких людей як Максим:))))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100