Головна » 2010 » Квітень » 29 » Новини району
11:31
Новини району
Увічнено подвиг ветеранів війни
Інформаційний стенд з портретами великих полководців Радянського Союзу та ветеранів Великої Вітчизняної війни підготували директор В.В.Туранський та працівники територіального центру з обслуговування пенсіонерів, одиноких непрацездатних громадян УПСЗН райдержадміністрації до 65-ї річниці Великої Перемоги.
В.В.Туранський провів подвірні об’їзди ветеранів війни району, які перебувають на обслуговуванні у терцентрі. Відтепер пам’ять про безсмертний подвиг ветеранів зберігатиме ще й стенд територіального центру, на якому крім світлин фронтовиків містяться й відомості про їх бойовий шлях.

В Дерганівці посадили сто дерев
В Дерганівці місцеві активісти біля пам’ятника загиблим односельцям (на місці зламаних місцевими бешкетниками дерев), поблизу сільської ради та на території ФАПу посадили 60 берізок, 30 ялинок і 10 сосонок. Активну участь у суботнику приймали Л.І.Савчук, Л.А.Сидун, Н.І.Миргородська, Р.В.Головченко, В.Я.Поліщук, учениці Дерганівської школи В.Пасічник, С.Давидюк, К.Веретіна. Машину для транспортування дерев надала приватний підприємець Л.В.Яринчина. Тепер залишається сподіватися, що мешканці села берегтимуть насадження і з повагою поставляться до праці односельців.

Відбулася регіональна виставка «Освіта та кар’єра – Абітурієнт 2010»
23-25 квітня 2010 року в бізнес-центрі «Імперіалъ» відбулася спеціалізована регіональна виставка «Освіта та кар’єра – Абітурієнт 2010». Відвідувачі виставки – учні 9-11 класів шкіл Житомирської області та їх батьки – ознайомилися з умовами вступу у 2010 році, матеріальною базою та іншими послугами, що пропонують студентам вищі навчальні заклади І-ІV рівнів акредитації м. Житомира та міста Києва.
Майбутні абітурієнти, що відвідали виставку, отримали необхідну інформацію, яка допоможе обрати спеціальність та вищий навчальний заклад, де будуть її здобувати, адже на виставці були присутні заклади, про які раніше і не чули.



Переглядів: 728 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100