Головна » 2010 » Березень » 5 » ПОДАРУНОК НА 8 БЕРЕЗНЯ? БІЛЬШЕ РОМАНТИКИ!
21:34
ПОДАРУНОК НА 8 БЕРЕЗНЯ? БІЛЬШЕ РОМАНТИКИ!
Промінь сонця запалить ранкову росу,
І заграє вона, забринить веселково.
Скільки мовлено вже про одвічну красу,
Тільки я про жіночу скажу своє слово.
Ніжні перса і довга русява коса
Та смаглявого личка привабна родзинка…
І хоч кажуть, що світ порятує краса,
Та врятує його тільки жінка.
Наталя Зубицька
Напередодні 8 Березня — свята, яке традиційно вважається днем жіночої краси та чарівності, — редакція газети «Ружинська земля» провела опитування серед жителів району. Ми запитали в жінок: «Який подарунок на 8 Березня найбільше запам’ятався? Що дарують зазвичай?Та як святкує цей день Ваша родина?».
Сподіваємося, що ці відповіді допоможуть чоловікам визначитися — що подарувати коханій, матусі, або ж просто знайомій і як зробити так, щоб це свято дійсно стало незабутнім.
Валентина, 20 років,консультант косметичної компанії:
— Зазвичай цього дня мене вітають всі знайомі, друзі,колишні однокласники, родичі. В сновному дарують квіти та листівки, а найбільше — косметику. Будь-який подарунок від щирого серця мене потішить!
Таїса, 20 років, студентка:
— Найбільше запам’ятовуються не дорогі подарунки, а сюрпризи і несподіванки. Дуже приємно було, коли 8 Березня чоловік приніс додому з саду підсніжники — маленьке весняне диво. Головне — це увага чоловіка!
Людмила, 33 роки, медсестра:
— Це свято увійшло до сімейних традицій нашої родини, святкуємо його у колі найрідніших. Вітають усі, дарують найчастіше парфуми, листівки та квіти. Найкращий подарунок — це подарунок від мого сина. Торік він мені подарував статуетку та чудовий букет тюльпанів. Ввечері можна було б зустрітися з друзями — пожартувати, або ж просто поспілкуватися у якомусь затишному кафе!
Оксана, 28 років, економіст:
— Дарують різне, квіти — це зрозуміло. Проте, я люблю не один, а зразу декілька цікавих подарунків! Мені дарували і парфуми, і різноманітні прикраси, і навіть ляльки!
Марія, приватний підприємець:
— Цього дня мене приїздять вітати діти, збираємось за святковим столом. Дарують різні дарунки: посуд, салатниці, торік подарували електричний чайник. І звісно, квіти!
Ніна, вчитель:
— Я вважаю, що справжній подарунок повинен бути від душі! Це може бути букетик підсніжників та слова вдячності! Саме так мене привітав чоловік минулого року на 8 Березня. У нас навчається донька, всі кошти йдуть на навчання, тому дорогі подарунки поки що зачекають.
Олена, 39 років, приватний підприємець:
— Це свято ми святкуємо всією родиною. Дарують традиційні подарунки — квіти, листівки, косметику, одяг. Деколи я сама говорю, що мені потрібно, щоб ненароком не подарували мені чогось непотрібного або ж того, що у мене вже є! Несподіваним сюрпризом було те, коли коханий прийшов з великим букетом червоних троянд і сказав: «Дарую тобі себе»!
Чоловіки поділилися з читачами газети власними секретами, як зробити 8 Березня справді незабутнім святом.
Микола, 32 роки, лісівник:
— Дарую своїй жінці квіти, як же без них! А подарунки вона обирає сама. Що їй потрібно, те і купую!
Іван, 56 років, дарує жінкам косметичні набори, парфуми та листівки. І обов’язково — квіти !
Анатолій, приватний підприємець:
— В цей день вітаю всіх жінок, адже це їхнє свято! Дарую букети квітів — це найкраще, що може бути цього весняного дня.
На відміну від Івана, він вважає, що парфуми у подарунок — можуть образити жінку. Святкує разом зі своєю коханою дівчиною у домашньому затишку.
Віктор, 39 років, приватний підприємець:
— Намагаюсь цього дня привітати всіх осіб кращої половини людства! Колегам по роботі дарую квіти, просто знайомим — листівки, рідним — більш дорогі подарунки. Стараюся ні про кого не забути, вітаю по телефону, пишу смс!
Чоловіки ламають голову над тим, що б хотіли жінки отримати у подарунок на 8 Березня. Але ми порадимо дарувати квіти, адже саме вони лідирують в нашому опитувані. А до квітів додайте турботу, увагу та добре тепле слово. Ніщо так не радує жінку, як турбота близьких людей. Усе ж інше – дрібниці.
Спілкувалася з респондентами
Тетяна ДОЙНИЧКО,
студентка ЖДУ ім. І.Франка

Переглядів: 742 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100