Головна » 2010 » Березень » 26 » Подякували за допомогу
08:43
Подякували за допомогу
«Регіонал» Ігор Якубович, який опікується нашим районом, отримав від ружинців дві ікони та сердечну подяку за надану допомогу. Подарунки були вручені під час кущової робочої наради керівників первинних та районних партійних організацій, яка відбулась нещодавно у Попільні. Про це редакції газети повідомила голова районної організації Партії регіонів Наталія Петрик.
За сприяння Ігоря Валентиновича підключено газ до осель селян у Княжиках та Сахнах, виділено 20 тисяч штук цегли для будівництва Свято-Нікольського храму в Ружині. Та здебільшого І.В.Якубович допомагає малозабезпеченим верствам населення. Відтак, грошову підтримку від нього вже отримали близько 120 мешканців нашого району.
Тож настоятель церкви святої Параскеви ієрей Володимир Бринзюк подарував І.В.Якубовичу ікону Блаженної Матрони Московської. А голова Ружинської районної партійної організації Наталія Петрик – ікону Богородиці Неустанної Помочі. У свою чергу, Ігор Якубович, приємно вражений дарунками, пообіцяв і надалі допомагати мешканцям Ружинщини.
Учасникам наради рекомендували спрямовувати діяльність місцевих організацій Партії регіонів саме на розв’язання нагальних проблем як окремих людей, так і громад сіл, селищ, районів у цілому.
Ольга МОЛЯВЧИК

Переглядів: 754 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100