Головна » 2010 » Лютий » 19 » Політики мають служити народу
23:16
Політики мають служити народу
Питання розбудови політичної партії та підготовки до виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних голів розглянули учасники партійної конференції районної організації політичної партії «Українська платформа», яку очолює народний депутат України П.І.Жебрівський. Участь у конференції взяла голова обласної парторганізації Т.О.Романовська, на запрошення голови районної організації В.Ц.Туранського до учасників конференції долучилася голова райдержадміністрації Н.О.Туранська.
Голова районної організації політичної партії «Українська платформа» В.Ц.Туранський повідомив присутніх про те, що в лавах «Української платформи» в районі налічується 346 партійців у Ружині, Немиринцях, Роставиці, Рогачах, Голубівці. За словами Владислава Цезаровича, мета районної організації – створити осередки «Української платформи» у кожному селі. Створені вже місцеві організації партії у Дерганівці, Білилівці, Вільнопіллі, Малих Низгірцях, Топорах та Ярославці, які ще необхідно зареєструвати.
В.Ц.Туранський також підкреслив, що голови місцевих осередків партії мають подати кандидатів до складу територіальних виборчих комісій на виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищного голів.
Коротко поінформувала про роботу Роставицького осередку партійної організації її голова В.Г.Архипчук: «Сьогодні наш осередок нараховує 18 членів партії. Ми працюємо над залученням нових членів партії, і маємо надію, що наш осередок буде на-дійною опорою для всіх добрих починань не лише в селі, а й у районі».
Звернулася до учасників конференції сільський голова Немиринець О.М.Жебрівська: «Мені сьогодні дуже приємно звернутися до вас від імені моїх односельців – земляків Павла Івановича Жебрівського. Ми всі вдячні йому за любов до рідної землі, до своїх земляків. Адже саме завдяки йому село сьогодні має газ, хорошу дорогу, дитячий садочок, затишний ФАП, багато зроблено в соціальній сфері села, дуже багато було зроблено минулого року і заплановано на цей рік. Наша громада буде завжди підтримувати Павла Івановича, і вас усіх я закликаю до цього!».
Голова обласної організації «Української платформи» Т.О.Романовська передала однопартійцям вітання від голови партії П.І.Жебрівського і наголосила на тому, що вони є новою політичною силою, яка має прийти на зміну старій політиці, котра довела свою неспроможність зробити життя українського народу кращим.
«Ми – єдина команда, ми – сім’я, яка має на меті взяти найактивнішу участь у розбудові сильної України, збереженні її державності, економіки та забезпеченні належних умов життя для українського народу, – сказала Тетяна Олексіївна. – Ми не можемо жити так, як ми сьогодні живемо. Для того, щоб щось змінити, ми маємо перемогти на місцевих виборах. Суспільство нині потребує нової політичної еліти, яка зможе вивести Україну з кризи – і економічної, і політичної. Ми маємо у своїх рядах виплекати нового Президента України, який буде патріотом своєї держави і любитиме свій народ. Саме тому ми проводимо фестивалі для дітей, беремо участь у вихованні нового покоління українців». Тетяна Олексіївна закликала до єднання та активної участі у житті держави: «Політики мають служити народу. Разом ми зможемо розпочати новий крок в політиці і житті України».
У своєму зверненні до учасників конференції голова Ружинської райдержадміністрації Н.О.Туранська зауважила, що на її думку, влада на місцях не повинна займатися політикою, вона має працювати на благо громадян. Ніна Олександрівна також повідомила, що як голова райдержадміністрації вона налагодила співпрацю з усіма політичними силами району. «Скільки людей, стільки думок, – наголосила голова РДА, – і я вважаю, що кожна думка має право на існування. Після виборів до місцевих рад я б хотіла бачити на посадах сільських голів людей, які незалежно від політичного забарвлення можуть зробити життя громади кращим».
Людмила БУДКО

Переглядів: 761 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100